Monique...Bardzo mi miło!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Monique

Monique...Bardzo mi miło!

Post autor: Monique »

Hmm...Od czego by tu zacząć? Nazywam się Monika i jestem fanką Michaela od bardzo niedawna. Kiedyś szczerze powiedziawszy bardzo go nie lubiłam. I nie chodzi mi bynajmniej o muzykę ale o jego osobowość, zachowanie itd. Praktycznie przyjmowałam go w takim świetle w jakim aktualnie pokazywały go media... Wszystko się zmieniło od tych wakacji nie wiem nawet dokłdnie jak zaczęłam słuchać M.J. po prostu wciągnęłam się bezgranicznie...Wchodziłam na fora o Jacksonie, czytałam o nim, kupiłam płyty...Przez dwie omało nie zginęłam ale to już HIstoria na innego posta ;-) Moje zdanie o Jacksonie zmieniło się totalnie. Teraz bardzo go lubie...Staram się zarazić "michaelomanią" koleżanki. Na razie udało mi się tylko dwie ;-) ale zawsze coś... No to może teraz słowo o mnie...Uwielbiam kryminały: A. Christie czy A. C. Doyla. Moje ukochane filmy to "Milczenie owiec" i "Osaczeni". Interesuje się psychologią (właśnie dlatego uwielbiam "Milczenie Owiec") i literaturą. Kocham gry RPG takie jak "Planescape Torment" czy "Baldur's Gate" Moja ukochana książka to "Mistrz i Małgorzata". Ukochana aktorka: Marilyn Monroe i Eva Longoria. Aktor: Sean Connery i Anthony Hopkins. Lubię też politykę i bardzo się nią interesuje. Właściwie...Interesuje się wszystkim...Od śmierci Marilyn Monroe (należę do osób które nie wierzą ,że gwiazda popełniła samobójstwo) po życie surykatek. No...Więc...Bardzo się cieszę ,że mogę się udzielać na tym forum i ,że poznam tu mnóstwo (na pewno!) fajnych ludzi... Pozdrawiam cieplutko!
Lubie Michaela Jacksona.
Kocham gry RPG.
Uwielbiam książki.
Nie lubie różowego.
Niektórzy przez to mnie dyskryminują...
Czy to nie jest dziwne?
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam Cię serdecznie i mam nadzieję,ze będziesz się tutaj z nami świetnie bawiła
Obrazek
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Uwielbiam kryminały: A. Christie czy A. C. Doyla
" Moja ukochana książka to "Mistrz i Małgorzata".
literacko chyba jesteśmy podobne ;)

pozdrawiam i baw się dobrze :) :mj:
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
Monique

Ooo...No to super! Doyla kocham czytać od dawna może jak miałam 9 lat to zaczęłam. Agatę Christie poznałam w tym roku ale już przeczytałam z 16 jej książek :) Teraz czytam A. Christie "Mężczyznę w brązowym garniturze" Uwielbiam też Tolkiena i fantastykę w każdej postaci :D Miło wiedzieć ,że jeszcze ktoś w naszym społeczeństwie czyta klasykę! Za wszystkie pozdrowienia serdecznie dziękuje :)
Lubie Michaela Jacksona.
Kocham gry RPG.
Uwielbiam książki.
Nie lubie różowego.
Czy to nie jest dziwne?
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

oczywiscie witam kolejna forumowiczke :-)
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witamy cieplutko :happy:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

hellou ;>

"Mistrz i Małgorzata" może nie jest moja ulubioną ksiązką, ale mieści się w pierwszej trójce ;D
Monique pisze:Od śmierci Marilyn Monroe (należę do osób które nie wierzą ,że gwiazda popełniła samobójstwo)
To zupełnie inaczej niż ja, ale co tam... Baw się dobrze ; D
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

Witamy serdecznie :mj:
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Witaj Monia :macha:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Monique

Dzięki bardzo! Naprawde sądze ze tu na tym forum poznam wspaniałych ludzi ;-) I chyba się nie myle :P ;-) ;-) ;-)
Lubie Michaela Jacksona.
Kocham gry RPG.
Uwielbiam książki.
Nie lubie różowego.
Czy to nie jest dziwne?
Awatar użytkownika
martynka

Post autor: martynka »

Hejka!Baw się dobrze na forum! :mj:
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Witamy Witam! ;-) Ostatnio nie mam za dużo czasu, żeby przebywać na forum, dlatego nie jestem w stanie za wiele udzielać się na forum w najbliższym czasie i witać wszystkich z osobna po kolei :surrender:
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Witaj :happy:
Monique pisze:Lubię też politykę i bardzo się nią interesuje.
Jeszcze się w niej nie pogubiłaś?Tak jak ja? glupija
Baw się dobrze. ;-)
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
ODPOWIEDZ