W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej! mam na imię Iza i niestety już 24 latka! Michaela uwielbiam od 10 roku życia. Tylko nie mam z kim o nim porozmawiać jak się pewnie domyślacie moji znajomi nie są fanami Króla Popu
więc postanowiłam dołączyć do waszego grona. mam nadzieje że przyjmniecie jeszcze jedną fankę
Pozdrawiam gorąco
Ja również witam serdecznie! Maverick i MJowitek dzięki wielkie za życzonka urodzinowe a w ramach wyjaśnień co do wieku to właśnie zaczynam 24 rok życia. Maverick niestety nie Wrocławianka ale blisko blisko mieszkam w Głubczycach, to takie małe miasto w opolskim,ale często bywam we Wrocławiu na zakupach więc może się kiedyś spotkamy pozdrawiam was gorąco!
hey witam cie bardzo goraco
ale nie przejmuj sie ja gdybym sie nie zapisala na to cudowne forum tez bym nie miala z kim o Michaelu pogadac
ciesze sie ze do nas dolaczylas