Nowy film Michaela Jacksona?
Nowy film Michaela Jacksona?
Szukając, czy rzeczywiście w Dniu Świstaka pojawiło sie "Can't Let Her Get Away", znalazłem takie oto zestawienie wszystkich (no, prawie, ale opisane obszernie) kontaktów Michaela z X Muzą.
http://www.imdb.com/name/nm0001391/
Parę rzeczy mnie zaskoczyło- jak choćby ta:
MJ jako reżyser
They Cage the Animals at Night (2005) (in production)
Podejrzewam, że to jakis inny Michael Jackson i przez pomyłkę ta pozycja trafiła do zestawienia. Ale jeżeli jest inaczej...
http://www.imdb.com/name/nm0001391/
Parę rzeczy mnie zaskoczyło- jak choćby ta:
MJ jako reżyser
They Cage the Animals at Night (2005) (in production)
Podejrzewam, że to jakis inny Michael Jackson i przez pomyłkę ta pozycja trafiła do zestawienia. Ale jeżeli jest inaczej...
MJ mial plan wyrezyserowac ten material (wydaje mi sie ,ze to miala byc kreskowka,nie wiem dlaczego) ,ale jak wiadomo mowilo sie o wielu filmach z udzialem MJa w przeciagu tych lat....w sumie They Cage Animals at Night mialo byc produkcja Neverland Pictures o ktorym wogole nie slychac.Mozna powiedziec ,ze projekt ten nie wypalil,choc niektorzy wola sie trzymac wersji,ze proces przeszkodzil MJowi w realizacji jego planow.Ja sie do tej wersji nie przychylam.MJ zalozyl Neveland Picutres kiedy?Kilka ladnych lat temu...jakos w 2002 roku w okolicach wakacji bodajze.Z tego co wiem ,to jedyna rzecza zrobiona z jakims udzialem Neverland Pictres byl remake filmu o szczurku , do ktorego MJ zaspiewal kawalek Ben.Film nosil tytul Willard i z tego co slyszalam nie byl zbyt ambitny.
To wlasciwie tyle jesli chodzi o zdaje sie kolejny niewypal MJa w dziedzinie filmow.MJ mial tyle planow by cos nakrecic,ale przez lata nie dociagnal zadnego z nich do skutku.Jakos mu te filmy nie wychodza.
Moze sie myle i moze powroci do tego projektu They cage animals at night.Z drugiej strony wolalabym by powrocil do innego projektu -Edgara Alana Poe.To byl swietny pomysl.Tez nie wyszedl.Tak jak Piotrus Pan Spielberga w ktorym MJ mial zagrac w latach 80tych i mase innych rzeczy.Szkoda,a z drugiej strony lekko frustrujaca jest ta sytuacja-MJ od lat mowi ze zabierze sie za filmy i wciaz zadnych rezultatow ;-(
To wlasciwie tyle jesli chodzi o zdaje sie kolejny niewypal MJa w dziedzinie filmow.MJ mial tyle planow by cos nakrecic,ale przez lata nie dociagnal zadnego z nich do skutku.Jakos mu te filmy nie wychodza.
Moze sie myle i moze powroci do tego projektu They cage animals at night.Z drugiej strony wolalabym by powrocil do innego projektu -Edgara Alana Poe.To byl swietny pomysl.Tez nie wyszedl.Tak jak Piotrus Pan Spielberga w ktorym MJ mial zagrac w latach 80tych i mase innych rzeczy.Szkoda,a z drugiej strony lekko frustrujaca jest ta sytuacja-MJ od lat mowi ze zabierze sie za filmy i wciaz zadnych rezultatow ;-(
Nie wiedziałem, że będę twórcą plotek. Pokićkało mi się. Biję się w piersi. Starość nie radość. Najprawdopodobniej Meteor Man...::BuSzMeN::.. pisze:No dobra dobra....ale co z tym "Dniem Świstaka" ?? Znalazłeś coś?
A może to o ten film chodzi?
The Meteor Man (1993) (song "Can't Let Her Get Away")
Nie oczekuj od tego filmu zbyt wiele. Michael Jackson wiosny nie czyni..::BuSzMeN::.. pisze:hmmm....w sumie to może być fajny film....

Wracając (wreszcie) powoli do normalności...
Oto fragment, gdzie słychać piosenkę.
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0T2V ... HYB257Y711
Przy okazji możecie przyglądnąć się obsadzie. Imponująca. Melanż niczym z płyty Quincy Jonesa. Luther Vandross, Another BAD Creation
, Naughty By Nature, Cypress Hill, Big Daddy Kane... I na dokładkę Bill Cosby.
Zajawka nasuwająca pytanie: w których 2 filmach pojawiły się personalia zarówno Michaela i Luthera V. ? A może było ich więcej niż 2?
Oto fragment, gdzie słychać piosenkę.
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0T2V ... HYB257Y711
Przy okazji możecie przyglądnąć się obsadzie. Imponująca. Melanż niczym z płyty Quincy Jonesa. Luther Vandross, Another BAD Creation

Zajawka nasuwająca pytanie: w których 2 filmach pojawiły się personalia zarówno Michaela i Luthera V. ? A może było ich więcej niż 2?