W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam! mam na imie Michal i tak sie sklada ze od dzisiaj jestem na forum i mam nadzieje na mile przywitanie z Waszej strony:) mam 21 latek i jestem studentem pedagogiki za ktora tak szczerze mowiac nie przepadam no ale cosik trzeba w zyciu robic poza bzikowaniem na punkcie naszego kochanego Majkiego!:) jestem jego fanem juz od ponad 11 lat bo tyle pamietam a chyba bylo jeszcze dluzej:P na ostatnim Mjowisku mialem przyjemnosc poznac kilku z Was z czego jestem niezwykle zadowolony a sama impreza okazala sie dla mnie niesamowitym przezyciem i za rok napewno tez tam bede:) to chyba wszystko o mnie bo nie wiem co mam wiecej pisac ale jesli ktos ma jakies pytania to walic smialo a ja postaram sie jak najszybciej odpisac:) tak wiec niech Majki bedzie z Wami!:P
Witaj Moonwalk
To ja jeszcze zapytam, któryś to Ty na MJowisku ?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż to ja taki maly zgrabny Michalek:P a tak na serio to bylem w bialej koszuli i czarnych spodniach z grupa z Katowic a jak chcesz nie zobaczyc to wejdz sobie na galerie z Mjowiska i tam mamy razem fotke i jeszcze jest na niej MJfanTastic:D
Moonwalk pisze:M.Dż to ja taki maly zgrabny Michalek:P a tak na serio to bylem w bialej koszuli i czarnych spodniach z grupa z Katowic a jak chcesz nie zobaczyc to wejdz sobie na galerie z Mjowiska i tam mamy razem fotke i jeszcze jest na niej MJfanTastic:D
Ooooo!
To już kojarzę
Taki sympatyczny
Pozdrawiam serdecznie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"