Kochani...
Az trudno uwierzyć, że ..::MJOWISKO 2007::.. przeszło do historii już kilkadziesiąt godzin temu.
Bardzo cieszę się, ze byliście. Każdy zlot to dla mnie ogromny stres, ale jesli wszytsko sie udaje,
jesli MJówki sa zadowolone to i mi wyłacza się "panikator"
Przede wszytskim chciałabym bardzo podziekować Wam za to, że stawiliście się tak licznie,
że mi zaufaliście (to głownie kieruje w strone osób, które były w tym roku po raz pierwszy na zlocie),
że tak entuzjastycznie reagujecie, ze tworzycie MJowisko. Rzadko kiedy ma się do czynienia z tak duza grupą wariatów,
którzy nie tylko "biorą", ale i "dają". Dajecie (dajeMY?) swiatu wiele radości (to taka refleksja po obejrzeniu kilku fotek...

),
ale przede wszystkim wiele pozytywnej energii. Jesteście utalentowani, radośni i świrnięci. Tak trzymać!
Jestem niezmiernie wdzięczna tym, którzy przywieźli ze sobą przybory szkolne (ale tez i zabawki) dla dzieciaków.
Zebrało sie tego naprawde więcej niż sądziłam.
W przyszła niedzielę w jednym z kin mojej firmy Caritas organizuje akcję "piórnik"
(czyli cos takiego, jak na MJowisku ino, ze na większą skale...).
Będę tam z Waszymi podarunkami i zdam Wam relację, jak się nasza zbiórka zakończyła.
DZIĘKUJĘ
Oceniać zlotu nie będę, bo byłoby to absolutnie nie na miejscu. Powiem tylko, że po raz kolejny udowodniliśmy, ze słowo "wariat" nabiera całkiem nowego znaczenia, jak sie na nas patrzy,
że gdzie się nie pojawimy to nas zaczynają kochać (ja sie np. zbratałam niesamowicie z ochroniarzami...zreszta z kim ja sie na tym zlocie nie zbratałam

,
a manager zapytał :"To co? Spotykamy się za rok?"

) i, ze przebywanie w oparach absurdu przez kilka godzin stanowczo ma wpływ na stan psychiczny... kiedy Kasia pokazała tę emotke

"w realu" - czas był zamykac imprezę! I to szybko!
Kasia, M.Dż.* - nie wyobrażam sobie zlotu bez Ciebie. Nie tylko dlatego, że jestes Majkelem Dżeksonem,
ale dlatego, ze Twoja obecność pozwala mi jakos przeżyć stres, który zżera mnie zawsze przed MJowiskiem.
Podziwiam Twój talent, kocham poczucie humoru no i oczywiście taki ładny płaaAAszczyki po przecenie (pozdro dla kumatych...jak zawsze

)

Ps. "Dobrze, ze Michael jest dobry dla kalek"
Ps2. Kasiu...a weź się zaśmiej (molestowana wiewióra rulezzzzz)
aneta - Dzięki, ze wyprowadziłaś siadeh_ na spacer, w czasie kryzysu osobowościowego

No i wielkie

za prowadzenie konkursów.
Szykuje dla Ciebie płytkę z muzyką (nie Michaela, RZeby nie było

, zebyśmy przy mojej kolejnej wizycie u Ciebie nie musiały słuchac w kółko tej jednej kasety

(nie to, zebym sugerowała jakies zaproszenie czy cos...

):hug:
Matisse J - przepraszam, ze Ci omal karku nie skręciłam

Jakos Ci to wynagrodzę, zaproszę herbOtę,
puścimy sobie Krawczyka po wypOdku i zastanowimy sie nad jakims wspólnym tematem oprócz melona oraz myslenia, które - nie oszukujmy się - nie wychodzi nam.
Moze uda się nam dotrzeć do prawdy czy "Paradajs" to naprawde "Paradi" i czy Madonna nie ma wiekszej dziury...pomiedzy zębami oczywiście!
Dziekuję za prace! Budziś się co rano i miec przed oczyma widok ziemi z wykopanego grobu to jest to, co wampirki lubia najbardziej. To moze ja juz lepiej pójde zapalic smoka
Piotr, Schmittko - Mimo, ze nie pokochałeś Czesia nadal Cie uwielbiam.
Podziwiam, ze kiedy wszyscy w klubie zdejmowali z siebie co sie dało, bo ukrop był jak w tropikach Ty postanowiłes podensowac w "skórze"...no i te okulary. Mistrzostwo. Aha! Ćwicz taniec, bo obiecałeś mi, ze za rok weźmiesz udział w konkursie.
Cieszę się, ze moglismy chwilkę chociaz pogadać...

Ps. Kicia teskni...
Rafał, Majkel - ciesze się, ze byłeś. Zaniepokoił mnie fakt, iż masz problemy z pamięcią, ale mniej masełka i już nigdy nie zapomnisz, ze pracujesz
Jako, ze jesteś - co ustalilismy - doraphilem przesyłam buziaki od Dolly

Cierpliwości życzę...sam wiesz w kwestii czego
Kamil, Mazi - miło było Cie znów zobaczyć, potańczyć z Tobą i popatrzeć, jak cudownie michaelujesz do luster

Mam nadzieję,
że nasze wspólne zdjęcie nie ujrzy swiatła dziennego, bo jeszcze by sie od Ciebie wszystkie Twoje księżniczki odsuneły
Paweł, Xscape - no kochanie! Niezłe ciacho z Ciebie

początki znajomości mieliśmy trudne, ale prawdziwego mężczyznę poznaje sie nie po tym , jak zaczyna,ale jak kończy
xscape pisze:Fakt niezaprzeczalny to taki ,że z Siadeh mógłbym przetańczyć całą noc
..i vice versa
xscape pisze:Bożesz Ty mój jak Ty mnie dziewczyno zaskoczyłaś tym jak się ruszasz. Powinnaś wygrać konkurs taneczny który się wczoraj odbywał

umarłam... ale dziekuje. Tańczyć nie umiem, ale za to jak lubię!
xscape pisze:No i w ogóle inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Myślałem że jesteś ponurakiem (wybacz) a jesteś zajeb........ I nigdy w życiu nie zapomne Ci tej pizzy która mnie poratowałaś w nocy.
Sama Ci kiedyś napisałam, że jestem ponurakiem

Taka zmyła. Cieszę się, ze pizza smakowała. Na nastepnym zlocie Ty mnie karmisz...moga byc truskawki z bita smietaną...
xscape pisze:Siadeh dziekuję za tego soczystego buziaka
Erwin, 777 - obyło sie bez rozlewu krwi
777 pisze:Dziękuję wszystkim co byli za wyśmienitą zabawę a w szczególności naszej drogiej Kindze
To ja Tobie dziękuję za zaangażowanie. I za energie, jaka ciagle masz w sobie
Piotr, Pank - WOW to malo powiedziane! Dajesz czadu! Byłes niewątpliwie gwiazda wieczoru

Cieszę się, ze mogłam Cię poznać osobiście. Obysmy w przyszłości mieli więcej okazji by pogadać
Pank pisze:Kinga. Organizacyjnie spodziewałem się mistrzostwa i się nie zawiodłem. Porównania z poprzednimi zlotami nie mam. Ludzie jednak mówili, że zlot albo należał do najlepszych, albo był po prostu najlepszy. Profesjonalizm.
Dziekuję
Pank pisze:Pierwsza kreacja jeszcze bardziej
Ale...ale...ale, ze co?
Piotr, Buszmen
Buszmen pisze:esteś po prostu ... "nieśmiertelna"
Buszmen pisze:Postawimy Ci pomnik za to!
O Draculo!
Marek, Mike - dzieki za pomoc przy PHM i...przestań sie chłopie tłumaczyć!
Ania, cicha - ciesze się, ze byłaś

Dziękuje za pomoc w tłumaczeniu PHM.
cicha pisze:Dzięki Matce MJ'ówce za cisteczka i mleko oraz za nerw w organizacji zlotu
A ja myślałam, że z ciasteczkami i z mlekiem to tylko żart
Pank pisze:Mleko i ciastka zaskoczyły.
Mjabs pisze:te mleko i ciasteczka.... tez myslalam na poczatku tak jak cicha ze to taki joke
Wychodzi na to, ze jestem nieobliczalna

Mma nadzieję, ze ciacha smakowały
Ewelina, MJabs
Mjabs pisze:Kinga.... zapisuj juz mnie na przyszly rok!!! nie wiem co by musialo sie stac zebym sie na zlocie nie pojawila... opcja 2-dniowa.
Okej..odnotowane... pierwsza na liście ...Mjabs
Mjabs pisze:siadeh skad ty tyle energii czerpiesz?? na parkiecie zes tak wywijala
Dobre "paliwo" podawali w pół litrowych szklankach...za to teraz: ZGON ABSOLUTNY
Jowita, MJowitek - tosmy sobie pogaaaadaaaałyyyy, ze ho ho

ale ciesze się, ze byłas...i weź pod uwagę, ze sama z nieprzymuszonej woli Cie przytuliłam

(ten rysunek jest świetny!

)
MJowitek pisze:I tańcz, Kiniu, tańcz...
...bo robisz to naprawdę cudownie...
Espeszyli for ju >
Klara, LittleDevil - no kochana! Klan Nowaków opanował klub! To sie nazywa Michaelizacja
Michalina, BillieJean - a'propos Michaelizacji to trudno nie wspomnieć o BJ, która z rozbrajającym usmiechem powiedziała mi pod koniec niemal imprezy:"Oj! Chyba sie wszytsko skasowało"
Agnieszka, michael_fan
michael_fan pisze:Chciałabym też podziękować Kindze za zorganizowanie zlotu i za podejście do fanów. Jeżeli nic mi nie przeszkodzi, na pewno zobaczysz mnie za rok.
Ciesze się, ze udało Ci sie przyjechać i - co więcej- nie żałujesz, ze to zrobiłaś. Mam nadzieje, ze za rok bedziesz się z nami bawiła jeszcze lepiej
Marek, tata Agnieszki - Marku! Wielki szacunek dla Ciebie! Ty zaraziłeś Agę miłościa do dobrej muzyki i za to moje ukłony! Do zobaczenia na kolejnym zlocie!
Sylwia, Erna Shorter; Michal, Tancerz; Iwona, Fanka MJ - czyli banda "pod kreska"...wy juz wiecie o c chodzi, ale... prosze sie przyanć, kto robił zdjęcia z galerii Erny?
Bo sie nalezy za jedno nagroda jakas...uchwycić goryla w locie to jest wyczyn

Michał...jak Ty zmężniałeś. Ech, jak te moje dzieci rosną

Iwono - bardzo cieszy mnie, ze wreszcie, zesmy sie poznały, Sylwia - ja Cie naprawde poznałam po kapeluszu. Na wszytskich niemal zdjęciach go masz
Ania, Dzina - wielkie dzięki za profesjonalny fotoreportaż z imprezy...ale błagam! Chociaz Ty nie wrzucaj wszytskiego tylko dokonaj selekcji! Miej na uwadze zdrowie psychiczne MJówczej społeczności!
Nie jestem w stanie wymienić wszystkich, bo juz nawet sił mi brak...
Gratuluje
Arkowi wygranych konkursów - naprawde wyglądałes i ruszałeś sie świetnie, wszystkim bioracym udział w konkursach wszelkich - dumą mnie napawa mysl, jakie ja mam dzieci utalentowane!
Zelii dziekuję, ze podjęła sie przeprowadzenia tego "stadka" z kina do klubu...no i za kwiatki...to było bardzo miłe
Dziekuje za miłe słowa i jeszcze raz ściskam
wszystkich, którzy w sobotę bawili sie na MJOWISKU. Obysmy sie w tym samym gronie powiekszonym o drugie tyle spotkali sie za rok! (pomijając fakt, ze mozemy sie spotykac przez ten rok nie raz w gronach nieco mniejszych lokalnych, do czego baaaardzo goraco zachęcam [to była reklama] )
...pzdr
siadeh_Matka MJówka_
Ps. "[...]z góry proszę o wszelaką pomoc w rozwijaniu strony tj. informowanie o błedach i nowych dewiacjach" (pozdrowienia dla tych, co pedałują i tych, co sypiaja z owcą
)