Witam. Mam na imię Karolina, ale wolę Kaja, lub Kajusia. Wiek: 13 :) Moimi ulubionymi piosenkarzami są: Michel Jackson (of course)

, Nick Cave, Anthony Kiedis, Steven Tyler, Maciej Maleńczuk i parę innych. Ulubione piosenkarki: Shakira, Beyonce, Rihanna, Kinga Preis (Przekleństwo Millhaven z płyty Nick Cave i przyjaciele, W moich ramionach), i jeszcze parę innych. Lubię wszelakiego rodzaju kreatywność artystyczną, a zwłaszcza szkicowanie i malowanie akwarelami. Piszę również opowiadanie na
www.zycie-hermmiony17.blog.ont.pl o Hermionie Granger i Syriuszu Blacku i nie omieszkałam wpleść również Michaela
Hmmm... Nie wiem co jeszcze. To może zupełnie zbędne informacje.
Mam 165 cm wzrostu, wagi nie podam bo się wstydzę

, mam oczęta koloru niebieskiego, mam ciemno brązowe włosy, noszę okularki (mam -7 na prawym oku i -8,5 na lewym oku

), lubię jeździć na rowerze. Teraz będę szła do gimnazjum. Moimi ulubionymi przedmiotami są plastyka i muzyka. Lubię też Angielski ale średnio go umiem
Śpiewam w chórku kościelnym i często na zabawach szkolnych śpiewałam (of course Michaela

). Lubię tańczycć, zwłaszcza salsę.
Uwielbiam pływać, ale średnio mogę pływac na basenach, bo średnio ludzi po drodze widzę :( :( :( no i często na nich wpadam

.
Mam dwójkę rodzeństwa: Zuzię 10 letnią, i Franciszka 3 miesięcznego.
To chyba tyle :D:D:D
Nienawidzę J.K. Rowling
Nie przyjmuję do wiadomości istnienia 7 tomu HP.