siadeh_ pisze:Tego nie wiem... zresztą: ja nie jestem ostatnia Organizatorką na swiecie
Za rok stuknie mu 50! To zobowiązuje...
Zresztą na frekwencje w tym roku nie można narzekać :)
Ostatnią pewnie nie jesteś. Najbardziej doświadczoną, bez wątpienia.
Nie wierzę, że oddasz komuś walkowerem taki jubileusz
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Informuje, że jutro jest ostatni dzień, kiedy można zgłosić się po płytkę PHM, oraz 18 Sierpnia można wpłacić za płytkę kasę (6 zł.), jest to ostatni termin, potem nie przyjmuje żadnych zainteresowanych!
Kochani!
Juz za tydzień bawimy się na IV Zlocie Fanów Michaela Jacksona w Łodzi ..::MJOWISKu 2007::...
Ponizej plan imprezy oraz kilka bardzo ważnych informacji.
KINO
17.00 - zbiórka w hallu Dużego Kina Łódzkiego Domu Kultury (Traugutta 18, na przeciwko kolejowego Dworca Fabrycznego)
17.30 - projekcja krótkich filmów nadesłanych przez fanów (wszystkich, którzy nagrali taki film bardzo proszę o przesłanie go do poniedziałku na mój adres mailowy siadeh@o2.pl)
18.00 - krótka przerwa podczas , której bedziecie mogli obejrzeć prace nadesłane na konkurs plastyczny i poznać zwycięzcę (przypominam, iż osoby, które zadeklarowały udział w konkursie, powinny dostarczyc swoje prace Organizatorowi najpóźniej do poniedziałku 20.08.2007... )
18.30 - projekcja Private Home Movies (wersja z polskimi napisami)
20.30 - zakończenie pierwszej części ..::MJOWISKA::..
KLUB
21.00 - poczatek imprezy w klubie "Dwie Dłonie" (w sali zamkniętej dla gości spoza MJPT, ul. Wólczańska 40/42 )
23.00 - konkurs wokalny
00.00 - tort i szampan
01.00 - konkurs taneczny oraz wybór najlepszego sobowtóra
01.30 - zabawa do białego rana
05.00 - koniec imprezy
Niestety ze względu na nagła zmiane klubu, zmuszona jestem odmówić trzem fanom, którzy zadeklarowali swoja pomoc przy prowadzeniu imprezy :-( Manager klubu nie zgodził sie na wykorzystywanie DJki, dlatego też wykorzystamy stary patent czyli playlista MP3.
Przypominam, iz podczas trwania imprezy bedzie trwała zbiórka przyborów szkolnych, które po zlocie Organizator przekaże najbiedniejszym dzieciom, jako wyprawke na nadchodzacy rok szkolny. Mam nadzieję, że fani Michaela Jacksona nie zawiodą...
Osobom niepełnoletnim przypominam o zabraniu ze sobą pisemnej zgody rodziców na ich uczestnictwo w imprezie.
Klub, w którym bedziemy się bawić to zarówno pub, jak i pizzeria dlatego też tym razem nie trzeba bedzie wychodzić nigdzie na kolację, tudziez sniadanie.
..a teraz troche statystyk:
formularze nadesłały 72 osoby
zapłaciło 59 osób
dziś (jako, ze zamykam listę) anulowałam 6 najstarszych zgłoszeń niepotwierdzonych wpłatą, totez bilans oznacza 66 osób na liście
W poniedziałek ide oglądac te nasza sale po remocie...i mam nadzieję, ze pomieści nas wszytskich i bedzie tez gdzie podygac przy muzyce... myslę, ze plusem jest to, iz my mozemy sobie wejśc na góre i np. pogadac z dala od muzyki, zjeść, napić się, ale do nas na dół nikt wejśc nie moze
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
I'm so excited... super, normalnie extra, wsio blisko, i mysle, że wszyscy się zmieszczą:) KINIU! jesteś nie tylko główno dowodząca, ale też głównie wspaniała i najlepsza w organizacji naszej impry!
Słuchajcie,
razem z dwoma fanami - z Anglii i Stanów Zjednoczonych kręcimy film o fanach (a raczej zapis tego jak fani świętowali jego urodziny w różnych miejscach na świecie) naszym założeniem nie jest realizacja kolejnego dokumentu dla szerszej publiczności ale prezent dla Michaela - od nas. Film zostanie dostarczony Michaelowi przed końcem tego roku. Ponieważ Siadeh_ udzieliła mi pozwolenia, na MJowisku będę miała kamerę,
jednak najpierw chciałabym się zapytać co wy na ten temat myślicie, przede wszystkim czy chcecie wziąźć w tym udział?
Ostatnio zmieniony pn, 20 sie 2007, 15:43 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.