Beat It

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Michael_fan

Post by Michael_fan »

Może to głupie pytanie, ale kiedy konkretnie Mike wykonuje "żurawia"? Czy to jest ten ostatni krok, na końcu układu, kiedy najpierw podnosi lewą nogę 2 razy a potem robi taki, nie wiem, jak to nazwać, wymach prawą nogą?

A jeśli chodzi o piosenkę, to nie ma bata, jest fantastiko. Jeszcze bardziej mi się podoba, od kiedy odkryłam na niej pukanie na początku solówki ;-)
A układ był pierwszym, którego się nauczyłam... Aż mi się łezka w oku zakręciła, jak sobie przypominam cudną glebę w śliskich skarpetkach przy wykopie, o którym przed chwilą wspominałam. Nie próbujcie tego w domu :smiech:
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Michael_fan wrote:Mike wykonuje "żurawia"?
Mike żurawia nie wykonuje :smiech:

Żuraw to ten wysięgnik, dzięki któremu Michael może sobie poskakać nad publicznością na początku Beat It.
Wiesz już o co kaman?
ImageImage
Wiśnia

Post by Wiśnia »

Sam utwór genialny, układ taneczny tez, wykonania z trasy Bad Tour były poprostu wyśmienite( nie wspominajac o wykonaniach z trasy History :surrender: ) I ta sexy czerwona kurtka :happy:
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
viva201

Post by viva201 »

:smiech: :smiech: z tym żurawiem to było super!!! kocham tę piosenkę strrrrrrrasznie
Image
Post Reply