Legenda muzyki

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
roland21

Legenda muzyki

Post autor: roland21 »

Michael jackson jest niewatpliwie najzdolniejszym artysta XX wieku.jego muzyka od poczatku jego działalności trafiała do milionów.Jest moim zdaniem najzolniejszym, piosenkarzem i tancerzem na świecie.Jego ogromny dorobek muzyczny oddziałowuje na miliony ludzi na całym świecie.Wydaje mi się ze fenomen jego muzyki tkwi w jego aksamitnym głosie i niesamowity taniec.Pozdrawiam
fani michaela trwajcie!!!!!!!
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Po pierwsze, witaj roland21 :-)
Po drugie, proszę o postowanie w odpowiednich do tego działach.
Kwestia czy Michael JEST najzdolnieszy, czy nie pozostaje nieudowodniona, choćby z racji tego, że nikt nie wie, jak to rzetelnie ocenić. Zatem dział główny o Michael'u nie jest adekwatnym miejscem na ten temat.
Po trzecie.... Tematy zwykle coś wnoszą do forum, skłaniają do dyskusji.
Co chciałeś nam, zakładając nowy temat, przekazać? :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Napisałes ze jego muzyka od początku trafiała do milionów, a prawda jest taka ze na swój dorobek MJ pracował juz od dziecka, doszedł dzieki temu na szczyt, ale jak widac nie wszystkim sie to podoba. Popatrzmy chociazby na radiostacje w których swiadomie pomija sie jego muzyke, albo jak juz puszcza jakis kawałek to zostaje odpowiednio negatywnie lub wręcz chamsko skomentowany. Teraz czekamy tylko na nowa płyte, to jest najwazniejsze!!

Ps. Witaj na pokładzie ROLAND :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Witaj rolandzie :-)
roland21 pisze:Michael jackson jest niewatpliwie najzdolniejszym artysta XX wieku
O tak :-)

skoro już trzy osoby przywitały rolanda to może ten temat powinien znaleźć się w przedstaw się?

pozdrawiam

Obrazek
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

dawid.jackson pisze:skoro już trzy osoby przywitały rolanda to może ten temat powinien znaleźć się w przedstaw się?
Niegłupi pomysł ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witaj...
Ale się rządzą tym Twoim tematem...
ale bedzie dobrze... Generalnie jest bardzo przyjemnie i miło ;-)
Pzdr.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Witaj i baw się dobrze ;-) .
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Cześć ;-)
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Witaj, Roland! Powiedz coś więcej o sobie ;-) .
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
roland21

kim jestem

Post autor: roland21 »

witajcie.mam 21 lat mam na imie roland od dziecka pasjonował mnie michael i jego twórczość.moim zdaniem najwspanialsza piosenka michaela to will you be there z uwolnic orke.uwielbiam równiez you are not alone.Nie udzielałem sie wczesniej na temat michaela poniewaz mysle ze do kazdego z nas michael trafia w inny sposób.Kazdego z nas porusza jego zycie tworczosc,lecz kazde z nas odbiera to inaczej na swój własny sposób i to jest własnie piekne.Myse ze strasznym błedem jest to ze rozgłosnie radiowe nie puszczaja jego piosenek,miliony ludzi nadal go kocha llubi jego muzyke z czego to wynika na to pytanie nie umiem odpowiedziec.nasuwa mi sie jedna mysl.KOMERCJA.Patrzac jednak z drugiej strony michael sam w sobie był i jest komercjy tylko swiat stał sie inny inna rzeczywistosc nas otacza i to jest okrutne ze zapomina sie w mediach o tak wspaniałych artystach,a jak sie o nich mówi to tylko plotki w podrzednych brukowcach.To jest niesprawiedliwe.trawjmy przyjaciele trwajmy i pokazmy swiatu czym jest artyzm i uwielbienie!!!!!!!!!!!!!
fani michaela trwajcie!!!!!!!
Awatar użytkownika
Baboon -->Pataya

Post autor: Baboon -->Pataya »

Witaj na pokladzie ;D

PS.fajna przemowa dotarla do mnie :cool:
Love Ya ;* // ™
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Witam Cię barrrrdzo gorąco i mam nadzieję,że będziesz się bawił równie świetnie jak ja od niedawna ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ