Legenda muzyki
Legenda muzyki
Michael jackson jest niewatpliwie najzdolniejszym artysta XX wieku.jego muzyka od poczatku jego działalności trafiała do milionów.Jest moim zdaniem najzolniejszym, piosenkarzem i tancerzem na świecie.Jego ogromny dorobek muzyczny oddziałowuje na miliony ludzi na całym świecie.Wydaje mi się ze fenomen jego muzyki tkwi w jego aksamitnym głosie i niesamowity taniec.Pozdrawiam
fani michaela trwajcie!!!!!!!
Po pierwsze, witaj roland21
Po drugie, proszę o postowanie w odpowiednich do tego działach.
Kwestia czy Michael JEST najzdolnieszy, czy nie pozostaje nieudowodniona, choćby z racji tego, że nikt nie wie, jak to rzetelnie ocenić. Zatem dział główny o Michael'u nie jest adekwatnym miejscem na ten temat.
Po trzecie.... Tematy zwykle coś wnoszą do forum, skłaniają do dyskusji.
Co chciałeś nam, zakładając nowy temat, przekazać?

Po drugie, proszę o postowanie w odpowiednich do tego działach.
Kwestia czy Michael JEST najzdolnieszy, czy nie pozostaje nieudowodniona, choćby z racji tego, że nikt nie wie, jak to rzetelnie ocenić. Zatem dział główny o Michael'u nie jest adekwatnym miejscem na ten temat.
Po trzecie.... Tematy zwykle coś wnoszą do forum, skłaniają do dyskusji.
Co chciałeś nam, zakładając nowy temat, przekazać?

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Napisałes ze jego muzyka od początku trafiała do milionów, a prawda jest taka ze na swój dorobek MJ pracował juz od dziecka, doszedł dzieki temu na szczyt, ale jak widac nie wszystkim sie to podoba. Popatrzmy chociazby na radiostacje w których swiadomie pomija sie jego muzyke, albo jak juz puszcza jakis kawałek to zostaje odpowiednio negatywnie lub wręcz chamsko skomentowany. Teraz czekamy tylko na nowa płyte, to jest najwazniejsze!!
Ps. Witaj na pokładzie ROLAND
Ps. Witaj na pokładzie ROLAND

- dawid.jackson
kim jestem
witajcie.mam 21 lat mam na imie roland od dziecka pasjonował mnie michael i jego twórczość.moim zdaniem najwspanialsza piosenka michaela to will you be there z uwolnic orke.uwielbiam równiez you are not alone.Nie udzielałem sie wczesniej na temat michaela poniewaz mysle ze do kazdego z nas michael trafia w inny sposób.Kazdego z nas porusza jego zycie tworczosc,lecz kazde z nas odbiera to inaczej na swój własny sposób i to jest własnie piekne.Myse ze strasznym błedem jest to ze rozgłosnie radiowe nie puszczaja jego piosenek,miliony ludzi nadal go kocha llubi jego muzyke z czego to wynika na to pytanie nie umiem odpowiedziec.nasuwa mi sie jedna mysl.KOMERCJA.Patrzac jednak z drugiej strony michael sam w sobie był i jest komercjy tylko swiat stał sie inny inna rzeczywistosc nas otacza i to jest okrutne ze zapomina sie w mediach o tak wspaniałych artystach,a jak sie o nich mówi to tylko plotki w podrzednych brukowcach.To jest niesprawiedliwe.trawjmy przyjaciele trwajmy i pokazmy swiatu czym jest artyzm i uwielbienie!!!!!!!!!!!!!
fani michaela trwajcie!!!!!!!
- Baboon -->Pataya