W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Czesc wszystkim!! Nowa na tym forum nie jestem ale bardzo dlugo mnie tu nie bylo i obawiam sie ze wielu z Was juz mnie nie pamieta, od dzisiaj postaram sie bardziej aktywnie uczestniczyc w zyciu forum i forumowiczow. Pozdrawiam i do zobaczenia!
ps. niestety nie moge uzywac polskich znakow bo juz nie mieszkam w Polsce a nie znam sie dobrze na informatyce wiec nawet nie wiem czy moge zmienic stan klawiatury??( czy ja sie wyrazilam logicznie )
letmebe pisze:niestety nie moge uzywac polskich znakow
Jesli o mnie chodzi, to brak polskich znakow nie stanowi dla mnie problemu. Co prawda jestem w Polsce i mam polskie oprogramowanie, ale jakos wygodniej mi pisac bez ogonkow, moze to kwestia przyzwyczajenia hehe
PS. Mam nadzieję, że nie jesteś kibicem Espanyolu?
nie , jestem wierna fanka Barcy tyle ze jeszcze na ich meczu nie bylam...ale wstyd ...ale mam czas i kiedys napewno sie przejde zeby zobaczyc boskiego Ronaldinho...ehh