..::MJOWISKO 2007::..
Dopytaj schmittka , co znaczy wino w slangu tych co się na czarno ubieraja... a wino fakt - było...bo juz sie skonczyło. A teraz zarządzam koniec krwawego off-topa, bo mi nie wypada (nawet po pijaku) łamac prawa, które - poniekąd sama ustanowiłam... żegnam Państwa...idę zobaczyć czy mnie nie ma w mojej trumience sypialnej...
..pzdr
siadeh_zUa_
..pzdr
siadeh_zUa_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Ja, kiedyś musiałem i mniejsze kwoty wpałcac, czy dopłacac i uszło, po za tym, to nie ja niestety ustalam ceny za płytę, tylko sklep.A chcę dać fanowi towar w jak najlepszym stylu, a taniej się nie da wydać płytki w takim stylu.siadeh_ pisze:Swoją drogą wpłacanie kilku zlotych na konto to jest mało logiczne rozwiązanie... No,ale to tylko moje zdanie, a ze innego rozwiązania nie wymysliłam to juz sie zamkne bo chyba za duzo wina wypiłam i bredze
A gdyby bylo taniej, to juz wogóle, nikt by nie wpałcił Np. 1 zł... a drożej, też źle, więc wybór nalezy do was, ja mam dobre chęci.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

W sumie, to jedna osoba, z naszego forum, napsiała mi, pare słów odnośnie prostych za 1 zł. płyt DVD:"Bardzo mi się podoba twoje podejście ze traktujesz to jako pamiątkę i wypalasz na porządnych płytach a nie na jakimś szajsie w kopertach."Buszmen pisze:Właśnie może daj ludziom wybór:
1 zł za zwykłą płytkę w kopercie
6 zł za niezwykłą kolorową płytkę w eleganckim pudełku - idealne na pamiątkę
Dziękuje tej osobie, która jest nie byle kim na tym forum za, taką profesionalną opinie.
Ostatnio zmieniony sob, 28 lip 2007, 2:08 przez Mike, łącznie zmieniany 2 razy.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

Bebik :D
Dzisiaj dostałam zaproszenie :D na to oto spotkanie :D Nie wexme w nim udziału, może skuszę sie na coś mniejszego :D czułabym sie malutka wśród tak wWielkich Fanów MJ :D Pozdrawiam wszystkich i czekam na relacje :D
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
- Kingoosia
Preetam pisze:czułabym sie malutka wśród tak wWielkich Fanów

to musisz tam być! Nie ma fanów wielkich i malutkich. Jeśli się lubi Michaela i ceni jego twórczość, to nigdy nie zaszkodzi poznać ludzi, którzy mają podobne przekonania.Buszmen pisze:jeżeli czujesz się fanką
Mam nadzieję, że zmienisz zdanie i przybędziesz na MJowisko

To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Hmm... znom swoja siostra i wiym,że łona do prawdziwych fanów MJ'a niy należy. :P Owszym sucho Michaela,ale w sytuacjach,kiydy jo to robia. :P Łona raczyj jest fanką Bollywood, kultury indyjskiyj itp.itd. Takży uważom,że MJowisko to zbyt duży "wstrzons" dla niyj hihihi lepiyj niych zaczniy łod miniZLOTÓW,a być może w przyszłym roku udo siy jom namówić na coś wiynkszego.
Pozdrawiom- prawdziwo ślunsko fanka Erna :D
Pozdrawiom- prawdziwo ślunsko fanka Erna :D
jak dziecko ucieszyłąm sie kiedy dostalam eska ze zlot sie od bedzie
widzialam juz mj z wosku to teraz chce przejsc do kolejnego etepu... hehe bede musiala sobie jakies pamiatkowe foto pstryknac z Dżeksonem
... Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nic przeciwko temu ;)
w pon kiedy wroce do cywilizacji(nareszcie) pierwsze swe kroki skieruje na poczte i wysle kase obiecujem
i jak to w koncu z ta plytka jest bo juz sie pogubilam?

w pon kiedy wroce do cywilizacji(nareszcie) pierwsze swe kroki skieruje na poczte i wysle kase obiecujem

i jak to w koncu z ta plytka jest bo juz sie pogubilam?

ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
- Michael_fan
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot. Bo na sierpień nie mam praktycznie żadnych planów na wakacje. Wróciłem z Chorwacji(niestety) ,15 sierpnia zostałem zaproszony na 3 dni do niemiec na slub cywilny przyjaciółki a później nie widze żadnych innych atrakcji.Więc chyba wypełnie formularz i w końcu zawitam na zlot. Juz myśle nad kreacją hehe. Jesli przyjade to ze swoim przyjacielem który raczej za Michaelem nie przepada. Ale ja go kuźwa jeszcze przekonam!!!!!!
Klara* & Schmittko: Nareszcie!Xscape pisze:Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot.
No to juz masz-zobacz wyzejBo na sierpień nie mam praktycznie żadnych planów na wakacje.
znaczy, ze jestes w poblizu Łodzi?Wróciłem z Chorwacji(niestety)
a żebyś wiedziałWięc chyba wypełnie formularz i w końcu zawitam na zlot.
O Boże... :PJuz myśle nad kreacją hehe.
nie szkodzi, ważne że za Tobą przepada. Resztą się my zajmiemyJesli przyjade to ze swoim przyjacielem który raczej za Michaelem nie przepada. Ale ja go kuźwa jeszcze przekonam!!!!!!
* - przyjechałam do Polski specjalnie żeby ze Schmittkiem opracować plan ściągnięcia Cię siłą na Zlot, ale widzimy że się zdecydowałeś bez bicia. Ostrzeżenie na przyszłość - tak wyglądają nasze akcje przymusowego ściągania fanów, na przykładzie Jowity:

A teraz na serio: strasznie się cieszę, stary koniu, że się wreszcie zjawisz - wreszcie poznam Twoje prawdziwe oblicze, które Ci zamierzam obić za to, że nigdy nie masz czasu ze mną pogadać. Buźka,
Klara - stara ..... (cenzura, ale TY wiesz, co