..::MJOWISKO 2007::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Ok! Ja już wykombinowałem! To schronisko to wspaniały pomysł.
Wg mojego planu potrzebuję jeszcze przynajmniej 2 osoby do pokoju 3-osobowego. Zgodnie z cennikiem, jeżeli się nie ma legitymacji IYHF(PTSM) ORAZ!! jest się studentem studiów dziennych (czyli np. JA :happy: ) to cena za osobodzień wynosi .....20 zł!!!! Przy legitymacji jest o 2 zł mniej.

Tak więc nie wyobrażam sobie nudy, jeżeli znajdzie się kilku, może kilkunastu fanów w tym schronisku :mj: :dance:
Ja myślę, że 4 dni to spoko, ale jeszczę muszę z kimś o tym pogadać.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Uwaga! Uwaga!
DEADLINE
nadszedł...
...
..
.

Kochani!
Zrobiliście mi naprawdę niesamowity prezent imieninowy! Mimo, ze zanim nastapiły te imieniny (24.07) prawie doprowadziliście mnie do zawału serca, samobójstwa, palpitacji serca (to się Wam w zasadzie udało nawet), całkowitego osiwienia oraz zamknięcia w klinice dla obłąkanych, to ostateczny wynik na deadline (a przeciez do zlotu pozostał jeszczde caly miesiąc!) absolutnie mi to rekompensuje!

Niniejszym ogłaszam, iż ..::MJOWISKO 2007::.. ODBEDZIE SIĘ!

Statystyki sa nastepujące:
  • do tej pory na zlot zapisało się 56 osób są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
  • wpłaty dokonało 28 osob;
  • do MJowiska pozostał MIESIĄC dni stan na 25.07.2007

Dziekuję! :-)

Dzisiaj wieczorem każdy, kto zapisał się na zlot dostanie ode mnie potwierdzenie i krótkie info SMSem, bądź - jesli nie podał numeru komórki - mailem.
Nibawem (tzn. kiedy mój nadworny informatyk się odezwie ;-) ) na stronie mjowiska pojawią się najwazniejsze informacje. Teraz - mam nadzieję - stronka sie ruszy, bo już wiadomo, ze bedzie komu informacje przekazywac.

Bardzo prosze, aby osoby, które sa juz na liscie dokonały wpłaty nie później niż do 10.08.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich!
Kinga_aka_siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mj:

Jak się cieszę! Kocham Was MJówki !!! :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

KASIA pisze:Ja też bym pojechała na jakieś 4 dni, może są jeszcze jakieś taki osoby (?) to możnaby się zahotelować gdzieś razem ;-) Spadają koszty pokoju i zawsze raźniej ;-)
Jesteśmy z tej samej okolicy. Można by się razem wybrać do tej Łodzi. Co ty na to? Co do noclegu to ja też bede musiała skozystac z jakiegos schroniska lub hotelu.
Michael Jackson is the King of Pop
Buszmen

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Kurde sorry, ale musiałem! ;-)

Niejade na wesele kuzyna....jeeeeeeee :happy:

EDIT: Kto chętny do schroniska, niech się zgłasza do mnie!!
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

No ja chyba jestem chetna bo poki co nie mam zadnej alternatywy.... A gdzies trzeba sie przespac.
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

ALE Jazda! Jestem tylko ciekaw ile z tej reszty dokona wpłaty...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Buszmen

Wpłaty, wpłaty, wpłaty!!!!
Ja się oferowałem grozić przez telefon i oferta wciąż aktualna!! :war:
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Też mi zaskoczenie :-P . Toż to oczywiste, że MJowisko by się odbyło tak czy siak :knuje: . Już ja bym tego dopilnowała :cool: :diabel:
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
KASIA

Post autor: KASIA »

Laura1 pisze:Jesteśmy z tej samej okolicy.
I jeszcze się nie znamy :wariat:
Laura1 pisze:Można by się razem wybrać do tej Łodzi. Co ty na to?

Jeśli piszesz się na dłuższy pobyt to jak najbardziej. :-)
Laura1 pisze:Co do noclegu to ja też bede musiała skozystac z jakiegos schroniska lub hotelu.
Ja się już wpisałam w wątku o schronisku :-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No to daliśmy czadu ;-) .Super że się spotkamy. :dance: :dance: :dance:
Obrazek

Post autor: Mazi »

No to największy zlot fanów przed nami super ... najwieksza nagroda roku to jest dla mnie jak zawsze już sie ciesze na spotkanie z wami ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

siadeh_ pisze:Niniejszym ogłaszam, iż ..::MJOWISKO 2007::.. ODBEDZIE SIĘ!
Kiniu, cieszę się bardzo :-)
:hug:
Buszmen, a Ty chcesz żeby mi oczy z orbit wyszły..... :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Kochani,
ja rownież bardzo się ciesze, ze ostatecznie - faktycznie - daliście czadu ;-) Ciagle napływają do mnie zgloszenia, co tylko potwierdza smutną prawde, ze MJówki naród nierychliwy. No,ale za to waleczny - tego nie zaprzecze ;-)
Do czego jednak zmierzam..? Poniewaz otrzymałam dzisiaj kilka zapytań czy JESZCZE mozna się zapisac chciałabym powiedzieć, ze : MOZNA, a nawet TRZEBA. Lista jest otwarta do dnia zlotu, a i pewnie w dniu zlotu - jesli sie jakas MJówka obudzi z letargu - tez ja przygarne. Deadline był po to, żebym miała podstawy do organizacji. 40 osób było koniecznym minimum. Każda nadwyżka jest mile widziana, bo jest dodatkowym argumentem wobec właścicieli klubów naprzykład. Zawsze to ładniej brzmi, kiedy mówię, ze gwarantuje nie 30 osób , a 60. Chyba rozumiecie o czym pisze...
Tak więc majkelizujcie srodowisko nadal, a jesli sie kogos uda jeszcze namówić na zlot - to sie nie bać tylko wysyłać formularze :) Ja nie gryzę... no dobra...zartowałam :P

Pozdrawiam serdecznie,
Kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Private Home Movies
To teraz coś ode mnie: Tak jak mówiłem, w momencie, gdy Siadeh_ ogłosi, że zlot się odbędzie, mogę nagrać każdemu z osobna Private Home Movies, na DVD, a oto szczegóły:

Film, który będzie wyświetlany w kinie na zlocie, jest zrobiony na PL wersję, przez Cichą (tłumaczenie tekstu) oraz mnie (korekta, tłumaczenia i dopasowanie napisów). Po za tym, złączyłem PHM z 4 części w jedną, i dołączyłem napisy, na płytę DVD w postaci ich włączania, tak, więc można oglądać PHM w wersji oryginalnej bez napisów bądź je włączyć. Na płycie znajduje się Menu, którego jedynym mankamentem jest, opcja włączania napisów, chodzi o to, że dałem funkcje włączenia i wyłączenia napisów w kolorze ciemny niebieski, i na telewizorze moga one nie być do zauważenia, ale funkcja strt filmu jest w kolorze czerwonym, wiec włączenia filmu nie da się nie zauważyć oraz w menu zamieściłem muzykę "You Rock My World - instrumental" z tego względu, że film jest z tego okresu.

Tutaj podaje wam zdjęcie Menu z Power DVD(menu jest już poprawione, zobiełm shota z żywymi kolorami):

http://img401.imageshack.us/my.php?image=pdvd001vc2.png

Teraz tak, jeśli są osoby, które będą na zlocie, ale chcą mieć PHM dla siebie, w domu, to po filmie lub przed sensem mogę płytę wręczyć, ale ze względu na, to, że jestem osobą niepracującą, osoba chcąca mieć płytę musi za nią wpierw zapłacić, a koszt tej płyty to 6 zł. Nie jest zwykła płyta, ponieważ na etykiecie płyty będzie wypalony obraz PHM w systemie LabelFlash. Każdy, kto zapłaci za płytkę dostanie ją w jej pudełku.
Jeśli, są osoby, które chcą więcej niż jedną sztukę, bo chcą dla kogoś to oczywiście mogę to zrobić, tyle, że cena powiększa się o kolejna sztukę, czyli, jeśli Jan kowalski chce nie 1 a 2 to koszt wzrasta x2 =12 zł.

Zainteresowanych proszę o kontakt mailem bądź, PM, ponieważ pieniądze będą musiały być wpłacone na moje konto.
P.S. Zainteresowani, maja czas zgłaszania się i wpłacenia sum do: 17 Sierpnia włącznie.
Ostatnio zmieniony sob, 04 sie 2007, 17:39 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
ODPOWIEDZ