Private Home Movies
To teraz coś ode mnie: Tak jak mówiłem, w momencie, gdy Siadeh_ ogłosi, że zlot się odbędzie, mogę nagrać każdemu z osobna Private Home Movies, na DVD, a oto szczegóły:
Film, który będzie wyświetlany w kinie na zlocie, jest zrobiony na PL wersję, przez Cichą (tłumaczenie tekstu) oraz mnie (korekta, tłumaczenia i dopasowanie napisów). Po za tym, złączyłem PHM z 4 części w jedną, i dołączyłem napisy, na płytę DVD w postaci ich włączania, tak, więc można oglądać PHM w wersji oryginalnej bez napisów bądź je włączyć. Na płycie znajduje się Menu, którego jedynym mankamentem jest, opcja włączania napisów, chodzi o to, że dałem funkcje włączenia i wyłączenia napisów w kolorze ciemny niebieski, i na telewizorze moga one nie być do zauważenia, ale funkcja strt filmu jest w kolorze czerwonym, wiec włączenia filmu nie da się nie zauważyć oraz w menu zamieściłem muzykę "You Rock My World - instrumental" z tego względu, że film jest z tego okresu.
Tutaj podaje wam zdjęcie Menu z Power DVD(menu jest już poprawione, zobiełm shota z żywymi kolorami):
http://img401.imageshack.us/my.php?image=pdvd001vc2.png
Teraz tak, jeśli są osoby, które będą na zlocie, ale chcą mieć PHM dla siebie, w domu, to po filmie lub przed sensem mogę płytę wręczyć, ale ze względu na, to, że jestem osobą niepracującą, osoba chcąca mieć płytę musi za nią wpierw zapłacić, a koszt tej płyty to 6 zł. Nie jest zwykła płyta, ponieważ na etykiecie płyty będzie wypalony obraz PHM w systemie LabelFlash. Każdy, kto zapłaci za płytkę dostanie ją w jej pudełku.
Jeśli, są osoby, które chcą więcej niż jedną sztukę, bo chcą dla kogoś to oczywiście mogę to zrobić, tyle, że cena powiększa się o kolejna sztukę, czyli, jeśli Jan kowalski chce nie 1 a 2 to koszt wzrasta x2 =12 zł.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailem bądź, PM, ponieważ pieniądze będą musiały być wpłacone na moje konto.
P.S. Zainteresowani, maja czas zgłaszania się i wpłacenia sum do: 17 Sierpnia włącznie.