O Dżizes... szukam i szukam promocyjnych mixów do SIM i nie mogę znaleźć - czyżby był tak mał nakład tych vinyli ,że brak jakichkolwiek oznak cyrkulacji tych remixów?Mowa o tych remixach:
# Basement Boys Lonely Dub
# Basement Boys Bonus Dub Beats
# Basement Boys Spensane Vocal Remix
# Tee's Mission Mix-Club
# Tee's Bonus Beats Dub
# Tee's Capella
Ogólnie to cięzko z remixami Todd'a bo jak szukałem w internecie to to jest już dawno OUT OF PRINT a może bym kupił jeśli bym trafił :) . Może jest tu ktoś kto posiada jakiś z tych mixów to baaaardzo bym prosił o pomoc?
Stranger in Moscow VINYL MIXES
Re: Stranger in Moscow VINYL MIXES
Niestety mam tylko te 2:
http://mjmedia.pl/dl.php?id=2538MadonnA pisze: # Basement Boys Bonus Dub Beats
http://mjmedia.pl/dl.php?id=1590MadonnA pisze: # Basement Boys Spensane Vocal Remix
ja mam pozostałe remixy:MadonnA pisze: # Basement Boys Lonely Dub
# Basement Boys Bonus Dub Beats
# Basement Boys Spensane Vocal Remix
# Tee's Mission Mix-Club
# Tee's Bonus Beats Dub
# Tee's Capella
Ogólnie to cięzko z remixami Todd'a bo jak szukałem w internecie to to jest już dawno OUT OF PRINT a może bym kupił jeśli bym trafił :) . Może jest tu ktoś kto posiada jakiś z tych mixów to baaaardzo bym prosił o pomoc?
Basement Boys Lonely Dub
Tee's Mission Mix-Club
Tee's Bonus Beats Dub
Tee's Capella
tylko że na vinylach - to tak dla informacji.
Co do Todda, to jest osobny singiel vinylowy i CD "The Todd Terry Remixes"
To również mam na CD i vilylu.
Jeśli masz któryś z nich na nośniku CD to czy mógłbyś zripować i udostępnić? Bardzo mi na nich zależy [w szczególności mixy Todd'a].777 pisze:To również mam na CD i vilylu.
PS
Przy okazji a moze masz remix:
This Time Around [Dallas Austin Main Mix] w jakości CD? Zassałem go z MJmedia ale tam jest taki ogromny bas że mi "pierdzą" głośniki jak puszczam na maxa. :(
Jeżeli chodzi o Todda to mam na CD:MadonnA pisze: Jeśli masz któryś z nich na nośniku CD to czy mógłbyś zripować i udostępnić? Bardzo mi na nich zależy [w szczególności mixy Todd'a].
PS
Przy okazji a moze masz remix:
This Time Around [Dallas Austin Main Mix] w jakości CD? Zassałem go z MJmedia ale tam jest taki ogromny bas że mi "pierdzą" głośniki jak puszczam na maxa. :(
Stranger In Moscow (Tee´s Radio Mix)
Stranger In Moscow (Tee´s In-House Club Mix)
Stranger In Moscow (TNT Frozen Sun Mix-Club)
Stranger In Moscow (Tee´s Freeze Radio)
Stranger In Moscow (TNT Danger Dub)
Stranger In Moscow (Tee´s Light AC Mix)
i to jest prawie cały singiel (więcej na maila epmusic@xhp.pl)
natomiast istnieje jeszcze:
Stranger In Moscow (Tee´s Freeze Mix - Club) 8:27
(na vinylu)
Co do This Time Around [Dallas Austin Main Mix] - to nie mam nic prócz This Time Around [D.M. Mad Club Mix] (10:23) - jest to wersja albumowa dostępna tylko na vinylu Blood On The Dance Floor
CD ma wersję: D.M. Radio Mix (4.05)
No ale możemy się wymienić