Spearmint pisze:Kingtao13-Willy had already uploaded those in his download corner.Thanks to both of you. Show is totally awesome .
I didn't notice that.I saw the REQ which in english from Abe,and I just think maybe I can do something for him,that's all.
However,I hope what I have done will not lead to a misunderstanding.
kingtao13 pisze:I didn't notice that.I saw the REQ which in english from Abe,and I just think maybe I can do something for him,that's all.
However,I hope what I have done will not lead to a misunderstanding.
verter pisze:Może to głupio zabrzmi, ale czy koncert da się oglądać na pełnym ekranie czy jest to tylko takie małe okienko?
Jak najbardziej możesz obejrzeć na całym ekranie...musisz tylko tam coś odhaczyć w ustawieniach (np opcja panoramiczna itp)...w tym programie przez który odtwarzasz DVD...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Ja właśnie dziś to ściągnąłem. Też miałem problemy na początku z "CRS". Pisało w błędach który "part" jest uszkodzony. Ściągnąłem jeszcze raz te pliki które były uszkodzone i teraz działa bez problemowo.
Abe pisze:A kiedy wywala Ci ten błąd, podczas odtwarzania czy kiedy?
Podczas rozpakowywania winrarem, z tym, że według tego programu wszystkie części mam sprawne, a uszkodzony jest tylko ten VTS i nie chce mi go wypakować.
Może ktoś spełniłby dobry uczynek i spakował u siebie sam ten VTS i wstawił go dla mnie na jakiś mediafiare, miałabym dług wdzięczności u takiego kogoś
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”