Hanginsan

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Hangin

Hanginsan

Post autor: Hangin »

Witam Namaste wszystkim:)
Jestem tu i pisze parę skromnych słów na swój temat za namową moich kochanych Preetam i Erny Shorter (za co im wielkie dzięki:*)
A teraz trochę o mnie: tak jak Preetam studiuję italianistykę (heh tak wyszlo:p). Jednak zakochana jestem w tańcu hinduskim jak i w tejże kinematografii. Indie to moja pasja.
Pewnie teraz myślicie co ja tutaj w ogóle robię?
Michael jest ze mną od maleńkości (czyli dłuugo;p). W tej kwestii jest ze mną trochę dziwnie, ponieważ przechodzi to u mnie falami (można porównać do przypływów i odpływów:D). Można zauważyć u mnie częste tsunami o nazwie Michael. Wtedy przez cały dzień/tydzień/miesiąc towarzyszy mi jego głos. Największe zalanie odnotowano jednak już dawno temu. Erna pocieszyła mnie mówiąc że ona i to forum ożywią tą pasję na nowo:)
heh to może już na tyle=)
pozdrawiam wszystkich
"Not goodbye...Goodbye kills the hope of meeting again. And who knows? We may meet again..."
Awatar użytkownika
Preetam

Post autor: Preetam »

Hello :D:D:D Witamy Cie :D:D:D Tylko wiesz :P nie zamieniaj pasji - Indii na Michaela:P hehe

Jupiiiiiii ... :D:D:D:D
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Awatar użytkownika
Hangin

Nie martw sie moje serduszko wiele pomieści.
"Not goodbye...Goodbye kills the hope of meeting again. And who knows? We may meet again..."
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Cóż, witamy Cię, Hangin i życzymy, żeby tsunami wracało niczym bumerang z częstotliwością drgań jarzeniówki ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

Namaste Hangin!

Jak widzę, nawet na forum o Michaelu znajdzie się trochę zakochanych w Indiach osób. Bardzo mnie to cieszy, bowiem sama uwielbiam Indie, oraz kino Bollywoodzkie. :-)

Ach i widzę, że masz podpis (w wersji angielskiej), z jedneggo z moich ulubionych filmów; Kabhi Alvida Naa Kehna! ;-)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Witamy Cie serdecznie Hanginsan. :D Tak sie cieszę, że sie wreszcie zapisałaś ;). Mam nadzieję,że Michael wróci do Twojego życia i wspólnie z resztą fanów będziesz zachwycać sie jego muzyką!

Pozdrowionka i ściskam mocno :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

I ja równiez witam nową koleżankę na forum ;-)
Obrazek

Dziękuję za tak serdeczne przywitanie :D
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Preetam pisze: Tylko wiesz :P nie zamieniaj pasji - Indii na Michaela:P
Jedno nie wyklucza drugiego :P
Oto dowód --> Bollywood Award 2000

:party:

Witam Cię serdecznie na forum Hangin :hug:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ