Herosi

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
wapniak72

Herosi

Post autor: wapniak72 »

na tvp1 leci serial Herosi, kumpel mi mówił ze na początku spiewa Jackson, nie moge nic wiecej powiedziec, bo nie udało mi sie go nigdy upolowac, czy ktos wie cos na ten temat?
Obrazek
Awatar użytkownika
chory

Post autor: chory »

Nawet jeśli to co z tego? :wariat: Ludzie zastanówcie się 2 razy zanim napiszecie takie bezsensowne tematy ...

PS. Ten serial smierdzi ... :smiech:
Have a nice day!
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

eeee... raczej nie śpiewa tam Jackson... ściągnij sobie jakiegoś sampla i się przekonaj. Serial dość popularny, nie słyszałam tam nigdy Dżeksona. nie oglądałam w TVP1, ale wątpię, aby to robiło różnicę.
Pozdrawiam.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
wapniak72

chory pisze:Nawet jeśli to co z tego? :wariat: Ludzie zastanówcie się 2 razy zanim napiszecie takie bezsensowne tematy ...

Ludzie co to za odpowiedz, następnym razy 2 razy zastnówcie sie zanim napiszecie takie bezsensowne słowa
Ps. ten post smierdzi :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
chory

Post autor: chory »

wapniak72 pisze:
chory pisze:Nawet jeśli to co z tego? :wariat: Ludzie zastanówcie się 2 razy zanim napiszecie takie bezsensowne tematy ...

Ludzie co to za odpowiedz, następnym razy 2 razy zastnówcie sie zanim napiszecie takie bezsensowne słowa
Ps. ten post smierdzi :smiech:
Jakby na tym forum bylo wiecej takich osob jak ty to bym tu nie zagladal :wariat:
Have a nice day!
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Sam zacząłeś.
Jeżeli uważasz, że ten serial 'śmierdzi', jeżeli on Ci się nie pdooba, to sie nie wypowiadaj...
A teksty typu:
chory pisze:PS. Ten serial smierdzi
zachowaj dla siebie.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Invincible

Post autor: Invincible »

Już wyjaśniam sprawę. Owszem Wapniaku twój kolega mógł słyszeć utwór Jacksona, (,,Smooth criminal'), ale NIE na początku serialu, a tylko w zapowiedzi w tvp1. Był to cover SC zrobiony chyba pod koniec lat 90-tych przez zespół Alien Ant Farm.
Obrazek
Awatar użytkownika
wapniak72

Invincible pisze:Już wyjaśniam sprawę. Owszem Wapniaku twój kolega mógł słyszeć utwór Jacksona, (,,Smooth criminal'), ale NIE na początku serialu, a tylko w zapowiedzi w tvp1. Był to cover SC zrobiony chyba pod koniec lat 90-tych przez zespół Alien Ant Farm.
Dzięki, o to mi chodziło.
:mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ