Zaproszenie: ślub
Spróbuję jeszcze zadzwonić (liczę na cud) i choć w ten sposób pogratulować. Tymczasem cieszę się (na odległość, a jednak) Twoim i Ani szczęściem. Pamiętam jak to uczucie w Tobie dojrzewało i fajnie, że tak ładnie się to domyka. A właściwie zaczyna. Jesteś porządnym facetem i Ania wie co robi, chcąc być z Tobą.
Rafał. Życzę Ci byś doświadczył w tym związku wszystkiego, co dobre. Wsparcia, bliskości, macieżynstwa, poczucia bezpieczeństwa, ciągłej ciekawosci sobą, konstruktywnych konfliktów, radości ze wspólnego starzenia się. No i niech orkiestra dziś Wam zagra You Are Not Alone! Bo bez tego uznaję ten związek za nieważny
Rafał. Życzę Ci byś doświadczył w tym związku wszystkiego, co dobre. Wsparcia, bliskości, macieżynstwa, poczucia bezpieczeństwa, ciągłej ciekawosci sobą, konstruktywnych konfliktów, radości ze wspólnego starzenia się. No i niech orkiestra dziś Wam zagra You Are Not Alone! Bo bez tego uznaję ten związek za nieważny

Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- Baboon -->Pataya
Dzięki Krzysiek!!! Dzięki za smsa, a tego dnai nawet nie miałem komórki... i straciłem ją przez to na kilka dni ;>
Staram się jakos ogarnąć. Przeprowadzka i wogóle...
Stworzę galerię zdjęć i zamieszczę urywki z flmu (jutro go odbieram) w Necie to będzie można popatrzeć :)
Ślicznie dziękuję tym co się zjawili i tym co chcieli, a nie dało rady!
Jestem szczęśliwy :)
Staram się jakos ogarnąć. Przeprowadzka i wogóle...
Stworzę galerię zdjęć i zamieszczę urywki z flmu (jutro go odbieram) w Necie to będzie można popatrzeć :)
Ślicznie dziękuję tym co się zjawili i tym co chcieli, a nie dało rady!
Jestem szczęśliwy :)
...
A ja z mojej strony mogę powiedzieć, tylko, tyle, że jest mi trochę głupio, i żałuję, że mnie nie było, ale powodem była szkoła i egzmainy:( I z tego powodu zapomniałem, a przecież tak blisko Ciebie Rafał mieszam. Ale życze wam, all the best! No i jak będę się żenił, to też wszystkich zaproszę:)
All the best Rafale i Aniu.
All the best Rafale i Aniu.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Cisza.Majkel pisze:Stworzę galerię zdjęć i zamieszczę urywki z flmu (jutro go odbieram) w Necie to będzie można popatrzeć :)
Bitter you'll be if you don't change your ways
-
Oh, Rafal! Dopiero teraz przeczytalam!
Oczom nie moge uwierzyc, ze to takie powazne rzeczy sie dzieja w michaelowo-forumowym swiecie! GRATULUJE i z calego serca zycze Wam powodzenia i szczesliwego zycia! Czekam bardzo na zdjecia! Dalej jestes pijany ze szczescia?
Jakie to piekne i bajkowe! Ze tez ludzie sie jeszcze na tym swiecie potrafia zakochac i w dodatku chca sie pobierac! Naprawde jestem wzruszona i bardzo mocno trzymam za Was kciuki! Sciskam mocno!

Marta