....::::: emma :::::....
....::::: emma :::::....
Witam wszystkich fanów, do których dołączyłam parę miesięcy temu, lecz opiero teraz postanowiłam się do was przyłączyć.
Tak naprawdę moja przygoda z Michaelem Jacksonem zaczeło się w sposób podobny do Mavericka, tyle że troche wcześniej. Nagle coś mnie napadło żeby ściągnąć parę jego piosenek.... i zaczęło się. Kilka dni z rzędu siedziałam i słuchałam jego piosenek non stop. Zaczęło mnie interesować wszystko z nim związane i tak po kilku godzinah szukania trafiłam na waszą stronę. Lecz dopiero teraz postanowiłam się do was przyłączyć. Boję się jednak, że w porównaniu do was wiem o Michaelu bardzo niewiele i liczę na waszą pomoc.
Muszę przyznać, że wasza strona jest napisana w sposób troszkę zawiły, zwłaszcza dla osoby takiej jak ja. Wiem też że jestem jedną z młodszych osób na forum, jednak chciałabym abyście się do mnie przekonali, bo naprawdę można się ze mną dogadać. :)
Bardzo dziękuje, że mogę tu być razem z wami. spróbuję się jakoś nauczyć poruszać po waszej stronie i myślę że z czasem jakoś mi sie to uda.
Pozdrawiam wszystkich fanów MJ.
emma
Tak naprawdę moja przygoda z Michaelem Jacksonem zaczeło się w sposób podobny do Mavericka, tyle że troche wcześniej. Nagle coś mnie napadło żeby ściągnąć parę jego piosenek.... i zaczęło się. Kilka dni z rzędu siedziałam i słuchałam jego piosenek non stop. Zaczęło mnie interesować wszystko z nim związane i tak po kilku godzinah szukania trafiłam na waszą stronę. Lecz dopiero teraz postanowiłam się do was przyłączyć. Boję się jednak, że w porównaniu do was wiem o Michaelu bardzo niewiele i liczę na waszą pomoc.
Muszę przyznać, że wasza strona jest napisana w sposób troszkę zawiły, zwłaszcza dla osoby takiej jak ja. Wiem też że jestem jedną z młodszych osób na forum, jednak chciałabym abyście się do mnie przekonali, bo naprawdę można się ze mną dogadać. :)
Bardzo dziękuje, że mogę tu być razem z wami. spróbuję się jakoś nauczyć poruszać po waszej stronie i myślę że z czasem jakoś mi sie to uda.
Pozdrawiam wszystkich fanów MJ.
emma
- Kingoosia
Skądś to znamemma pisze:Nagle coś mnie napadło żeby ściągnąć parę jego piosenek.... i zaczęło się. Kilka dni z rzędu siedziałam i słuchałam jego piosenek non stop. Zaczęło mnie interesować wszystko z nim związane

To nie "wasza" strona, tylko "nasza"emma pisze:spróbuję się jakoś nauczyć poruszać po waszej stronie

W każdym razie witam bardzo serdecznie!!!
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
Cześć emma!
Strzeż się i zawróć z tej drogi póki czas ;)
Ja już przepadłam całkiem i ludzie dziwnie patrzą na mnie na ulicy jak idę ze słuchawkami w uszach i śpiewa mi Mike
Pech chciał, że kiedyś dużo tańczyłam (taniec współczesny) i nie mogę się przy nietórych piosenkach powstrzymać od brykania a la Michael (zaznaczam, "a la" ;) ), już pomijając głośne śpiewanie razem z MJ'em
Pomijam fakt, że zaczęła się sesja i przez Michaela nie poszłam na pierwszy egzamin...
Więc jest generalnie bosko. Baw się i dokształcaj
Strzeż się i zawróć z tej drogi póki czas ;)
Ja już przepadłam całkiem i ludzie dziwnie patrzą na mnie na ulicy jak idę ze słuchawkami w uszach i śpiewa mi Mike

Pomijam fakt, że zaczęła się sesja i przez Michaela nie poszłam na pierwszy egzamin...
Więc jest generalnie bosko. Baw się i dokształcaj

Witaj emma
Wiekiem się nie przejmuj- to nie to się tutaj liczy najbardziej.
Życzę, aby strona MJ Polish Team stała się już wkrótce, nie tylko bardziej zrozumiała, ale wręcz... Twoja
Enjoy!

Wiekiem się nie przejmuj- to nie to się tutaj liczy najbardziej.
Życzę, aby strona MJ Polish Team stała się już wkrótce, nie tylko bardziej zrozumiała, ale wręcz... Twoja

Enjoy!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Moon_Walk_Er
- dawid.jackson
Już za późno... Jeśli się taki wirus dostanie do organizmu, to... kaplicaMaverick pisze:Strzeż się i zawróć z tej drogi póki czas ;)

Witam Cię serdecznie

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson