Krótkie podsumowanie zlotu ;)
W pośpiechu przyjechałam z Tychów do Katowic. Przy samym Empiku zadzwoniła do mnie KWAŚNA z pytaniem gdzie jestem. Nagle zza moich pleców wyłoniła się KASIA (Caps Lock :P ) i jak się okazało jechałyśmy tym samym autobusem. Kiedy już znalazłyśmy KWAŚNĄ,zatrzymałyśmy się przed Empikiem i czekałyśmy na przybycie reszty. Minęło 15 minut, postanowiłam zadzwonić do mojego zacnego małżonka i zapytać czy zaszczyci nas swoja obecnością. Schmittko potwierdził przybycie,jednak dopiero w okolicach godz. 20. ;) MJfanTASTIC uprzedzała,że się spóźni,natomiast nie zjawił się PRISON BREAK. Postanowiłyśmy pójść na przystanek i poczekać na niego,bo dzień wcześniej deklarował się,że będzie... czekałyśmy,ale na próżno. No nic... postanowiłyśmy pójść do McDonald's i tam poczekać na resztę fanów. Usiadłyśmy,gdy nagle zadzwonił mój telefon,odebrałam i usłyszałam :"Halo tu Łukasz MJ polish tem,czy rozmawiam z Erną? Gdzie jesteście?". I tak oto z godzinnym opóźnieniem,spowodowanym przez komunikację miejską dołączył do nas Lukas_art_no1. Gdy tylko przyszedł imprezka zaczęła się rozkręcać. Miał dla nas niespodziankę… stertę plakatów,które potrzeba było rozwiesić w Katowicach.Poczekaliśmy więc na MJfanTASTIC i ruszyliśmy do pracy. Niestety było już po 19 i KASIA (Caps Lock) musiała nas opuścić,a my ruszyliśmy w stronę wiaduktu, niedaleko dworca PKP.

Rozklejaliśmy plakaty na słupach,kiedy dotarł do nas Schmittko i skomentował to tak : „No wiecie?Takie rzeczy robi się w nocy” :p
No cóż… prawdziwy fan musi nawracać tych,którzy nie poznali jeszcze smaku muzyki króla.

Plakaty nie tylko rozwieszaliśmy,ale i rozdawaliśmy przechodniom, jak i osobom siedzącym w samochodach. Po skończonej pracy udaliśmy się na zasłużony odpoczynek do CITY PUB’u. Spędziliśmy tam trochę czasu, próbowaliśmy nawracać Roberta,żeby został fanem Mike’a,prosiliśmy DJ’a,żeby puścił Michaela,ale niestety nie udało się. Powoli nasze towarzystwo zaczęło się wykruszać. Najpierw opuściła nas KWAŚNA,później Lukas_art_no1 z przyszłym fanem,a na końcu ja ze Schmittkiem odprowadziliśmy MJfanTASTIC na przystanek i poszliśmy do domu.
Spotkanie się udało,jak zwykle robiliśmy coś szalonego,aż strach pomyśleć co będzie następnym razem hihihi
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas i do zobaczenia na kolejnym zlocie ;)
MJ POWER! ;)
A to kilka moich fotek .Robiłam je telefonem, dlatego nie są zbyt wyraźne

Kolejny wpis do wielkiej księgi fanów :P

KASIA (Caps Lock)

KWAŚNA

Lukas_art_no1

MJfanTASTIC

A to nasze dzieło. Plakaty MJ'a
Pozdrowionka dla Fanki MJ i Tancerza,którzy mieli się zjawić,ale niestety nie dali rady. Nie zapomnieliśmy o Was! :D