Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
KWASNA

Post autor: KWASNA »

Hejka
jakby mi ktoś zrobił szybki kurs umieszczania tu zdjęć to bym pewnie pare dodała...no więc czekam ;-)
co by tu powiedzieć... może to ,że moje pierwsze spotkanko okazało się super-nie potrzebnie się denerwowałam! Mam nadzieje, że następne będzie niebawem
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Schmittko pisze:
DJ obiecał nam Michaela, ale musieliśmy opuścić lokal nim spełnił nasze życzenie.

To znaczy powiedzial, ze pusci Michaela pod warunkiem, ze sobie pojdziecie? no to musieliscie niezle "mjowkowac"... :smiech:

Dobra, a teraz powaznie... Widze, ze sie fajnie bawiliscie. I tak trzeba trzymac! Az sie czlowiekowi smutno robi, ze Katowice tak daleko.
Obrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

LittleDevil pisze:Az sie czlowiekowi smutno robi, ze Katowice tak daleko.
e, z Twojej wsi to tylko doba nieustannej jazdy rowerem - istnieją dalsze zakątki świata :)
PS. w maju byłem 60 km od Twojego domu ale noga mnie bolała i zawróciłem do siebie ;] hihi
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Schmittko pisze:
PS. w maju byłem 60 km od Twojego domu ale noga mnie bolała i zawróciłem do siebie ;] hihi
To szkoda, bo w maju mielismy jeszcze pozyczona polciezarowke - zmiescilbys sie razem z rowerem i odwiezlibysmy Cie do domu. No ale jak nie chciales sie zglosic to trudno.. nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Krótkie podsumowanie zlotu ;)
W pośpiechu przyjechałam z Tychów do Katowic. Przy samym Empiku zadzwoniła do mnie KWAŚNA z pytaniem gdzie jestem. Nagle zza moich pleców wyłoniła się KASIA (Caps Lock :P ) i jak się okazało jechałyśmy tym samym autobusem. Kiedy już znalazłyśmy KWAŚNĄ,zatrzymałyśmy się przed Empikiem i czekałyśmy na przybycie reszty. Minęło 15 minut, postanowiłam zadzwonić do mojego zacnego małżonka i zapytać czy zaszczyci nas swoja obecnością. Schmittko potwierdził przybycie,jednak dopiero w okolicach godz. 20. ;) MJfanTASTIC uprzedzała,że się spóźni,natomiast nie zjawił się PRISON BREAK. Postanowiłyśmy pójść na przystanek i poczekać na niego,bo dzień wcześniej deklarował się,że będzie... czekałyśmy,ale na próżno. No nic... postanowiłyśmy pójść do McDonald's i tam poczekać na resztę fanów. Usiadłyśmy,gdy nagle zadzwonił mój telefon,odebrałam i usłyszałam :"Halo tu Łukasz MJ polish tem,czy rozmawiam z Erną? Gdzie jesteście?". I tak oto z godzinnym opóźnieniem,spowodowanym przez komunikację miejską dołączył do nas Lukas_art_no1. Gdy tylko przyszedł imprezka zaczęła się rozkręcać. Miał dla nas niespodziankę… stertę plakatów,które potrzeba było rozwiesić w Katowicach.Poczekaliśmy więc na MJfanTASTIC i ruszyliśmy do pracy. Niestety było już po 19 i KASIA (Caps Lock) musiała nas opuścić,a my ruszyliśmy w stronę wiaduktu, niedaleko dworca PKP. ;-) Rozklejaliśmy plakaty na słupach,kiedy dotarł do nas Schmittko i skomentował to tak : „No wiecie?Takie rzeczy robi się w nocy” :p
No cóż… prawdziwy fan musi nawracać tych,którzy nie poznali jeszcze smaku muzyki króla. ;-)
Plakaty nie tylko rozwieszaliśmy,ale i rozdawaliśmy przechodniom, jak i osobom siedzącym w samochodach. Po skończonej pracy udaliśmy się na zasłużony odpoczynek do CITY PUB’u. Spędziliśmy tam trochę czasu, próbowaliśmy nawracać Roberta,żeby został fanem Mike’a,prosiliśmy DJ’a,żeby puścił Michaela,ale niestety nie udało się. Powoli nasze towarzystwo zaczęło się wykruszać. Najpierw opuściła nas KWAŚNA,później Lukas_art_no1 z przyszłym fanem,a na końcu ja ze Schmittkiem odprowadziliśmy MJfanTASTIC na przystanek i poszliśmy do domu.

Spotkanie się udało,jak zwykle robiliśmy coś szalonego,aż strach pomyśleć co będzie następnym razem hihihi

Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas i do zobaczenia na kolejnym zlocie ;)

MJ POWER! ;)

A to kilka moich fotek .Robiłam je telefonem, dlatego nie są zbyt wyraźne

Obrazek
Kolejny wpis do wielkiej księgi fanów :P

Obrazek
KASIA (Caps Lock)
Obrazek
KWAŚNA
Obrazek
Lukas_art_no1
Obrazek
MJfanTASTIC

ObrazekObrazekObrazekObrazek

A to nasze dzieło. Plakaty MJ'a ;-)

Pozdrowionka dla Fanki MJ i Tancerza,którzy mieli się zjawić,ale niestety nie dali rady. Nie zapomnieliśmy o Was! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

no no spotkanie bardzo udane... szkoda tylko ze DJ nie zagrał Mikego to by sie poszalało ale jak to sie mówi co sie odwlecze to nie uciecze i oto w SPIZu (bo tam udałem sie z Robertem) dwa razy doznałem zaszczytu zatańczenia przy Smooth Criminal i Black Or White...
Był także pokaz wygibasów zwany breakdance i chłopcy mieli wstawki z Scream :dance:
Moja impreza zakoczyła sie nieco pozniej bo wróciłem PKS ok. godz. 6:40...
Nieco zmęczony ale zadowolony....

Pozdrowienia dla wszystkich..... japrosic
Kiedy kolejne spotkanie????

25.06.2007r. godz. 12:20 plakaty wciąż wiszą :) :mj:

KING IS BACK...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Widze że impra udana:)!!!!!!!!!! Super pomysł z tymi plakatami :happy: hmmmmm :knuje: na poprzednich zlotach stać nas było tylko na pomysł pytania ludzi : Do You like MICHAEL JACKSON ? :smiech: . Dziękuję za pozdrowionka prosto ze zlotu w formie smska ;-). Niestety tym razem nie było mi i Fance MJ pisane pojawić się ale następnym razem szykujcie więcej plakatów :diabel: Pozdrawiam wszystkich Fanów :-)!!!!!!!!!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Schmittko - moje ulubione zdjęcia:...

A co powiesz na to zdjątko Schmiciu
:diabel: :cool: następna sesja z Tobą?

Obrazek

Dołączysz do trójcy i dodam Cię do drugiej częsci plakatu w miejsce Przybylskiej :D ;-) :knuje: tylko w tedy zmienimy nazwę może na czterej pancerni i Michael :smiech: Michaelek oczywiście nie w roli psa ale moze :knuje: hmm pod postacią :diabel: Pantery z Black or White :mj:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

tancerz pisze:

Obrazek
A ja sie zastanawiałam dlaczego sprzedawczyni w warzywniaku tak dziwnie sie na mnie patrzyła :-/ :hahaha: A ja poprostu jestem sławna :banan: yyy tzn My - Trójca gangsta- jestesmy sławni :party:
Licze na powtórke tego pamietnego wieczoru :cool:
Pozdrawiam!
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
KASIA

Post autor: KASIA »

Pewnie bardzo się ucieszycie, bo ja się niesamowicie cieszę ( :zly: ): nie mam zdjęć i mieć nie będę :-/

To może z racji wakacji spotkać się następnym razem w godzinch bardziej porannych? Bo z tego co mi wiadomo, to większość z nas ma wolne? :dance:
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Erna Shorter pisze:kiedy dotarł do nas Schmittko i skomentował to tak : „No wiecie?Takie rzeczy robi się w nocy” :p
heh, tak naprawdę najpierw powiedziałem: "wszyscy mnie tu znają" ...a za chwilę dowiedziałem się, że KWAŚNA też jest z Katowic :glupi: Nie zmienia to faktu, że czyn plakatowy został dokonany 9 minut piechotą ode mnie :P
Erna Shorter pisze:Plakaty nie tylko rozwieszaliśmy,ale i rozdawaliśmy przechodniom, jak i osobom siedzącym w samochodach
...co moim zdaniem było stratą papieru. Wyrzucą, zniszczą albo się nimi podetrą. Dlatego uratowałem 4 plakaty i 2 z nich wiszą teraz pięknie w moim pokoju :)
Erna Shorter pisze:Po skończonej pracy udaliśmy się na zasłużony odpoczynek do CITY PUB’u.
Erna Shorter pisze:Spotkanie się udało,jak zwykle robiliśmy coś szalonego,aż strach pomyśleć co będzie następnym razem hihihi
proponuję skupić się na "odpoczywaniu" :piwo:
Erna Shorter pisze:MJ POWER! ;)
Krzysztof? :D a co on ma z tym wspólnego?
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

ehh a mnie nie bylo..:( musialem pilnie z pracy pojechac do Lublina.. moze jeszcze bedzie taki maly zlot w katowicach? Date ustaliliscie nastepnego zlotu? :)
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Ustalcie ustalcie, bo ja na 99,99% będę!
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Może by tak do Katowic/Tych przez Świnoujście byście mieli ochotę się wybrać wszyscy :)?!
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Może byś tak do Katowic/Tych miałbyś się TY ochotę wybrać? ;-)
ODPOWIEDZ