W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nazywam się Magda mam 14 lat i jestem z Łomży.
Michael'em Jackson'em zaczęłam interesować się dzięki mojemu koledze. Jest on jego wielkim fanem i gdy u niego byłam zawsze włączał jego piosenki. Bardzo mi się spodobały z oczywistych powodów , a jego taniec mi zainponował. Zachęcił mnie do przeczytania książki "Moonwalker" więc poznałam go troche lepiej i bardziej zrozumiałam. Stał się moim ulubionym piosenkarzem.
Dostałam na urodziny płytę "Michael Jackson Number Ones", singiel "Black or White"(moja ulubiona piosenka) oraz wspaniały plakat MJ'a to są moje pierwsze płyty tego wykonawcy i mam nadzieję że nie ostatnie.
Witaj Riona ^^
Ciesze się że podobały ci się prezenty ( a w ogóle to Happy Birthday jeszcze raz :D ).
Mam nadzieje że zostaniesz tutaj z nami dłu[...]go!!!!!!!
Riona pisze:Michael'em Jackson'em zaczęłam interesować się dzięki mojemu koledze
Riona pisze: Zachęcił mnie do przeczytania książki "Moonwalker"
"Moonwalker" to film, który również polecam obejrzeć Książka musiała mieć tytuł "Moonwalk", ale spoko też sie mylę
Riona pisze:
Dostałam na urodziny płytę "Michael Jackson Number Ones", singiel "Black or White"(moja ulubiona piosenka) oraz wspaniały plakat MJ'a to są moje pierwsze płyty tego wykonawcy i mam nadzieję że nie ostatnie.
Zycze zatem ciągłego powiększania kolekcji i jak najszybszego skompletowania całej dyskografii Michaela.
Riona pisze:
Mam nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Witaj Riona
Zasadniczo, pierwsze, co przyszło mi do głowy, to kim jest ten tajemniczy kolega i dlaczego nie jest zarejestrowany na forum?
Ale zanim zdążyłam rozwinąć swoją myśl, odpowiedź na swoje pytanie znalazłam
Życzę Ci, żeby jeszcze nie jeden album wpadł w Twoje ręce, bo jest się czemu oddawać bez reszty
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Fajnie, że to forum się powiększa. Dzięki temu widać ilu fanów jest w polsce. [M.Dż.*--> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGRRRRRHHHH! ]
Riona pisze:"Black or White"(moja ulubiona piosenka)
O tak Black Or White jest super.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?