W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Chyba pierwszy raz przeczytałam czyjś powitalny, pierwszy post z takim zainteresowaniem. Ciekawe jest to, ile uczuć tkwi w każdej osobie gdy coś nowego się w nim dzieje... Mam nadzieje, że będzie Ci sie tu podobało i że bedziesz poznawać Michael'a i nowych ludzi. Sama mam nadzieje, że atmosfera sie tu nie zmieni. Niedawno zaraziłam MJ''em moją koleżankę!
Serdecznie witam swoją imienniczkę
Jak miło mi się na duszy zrobiło, kiedy przeczytałam Twój powitalny post - wiele mądrych uwag, spostrzeżeń i przemyśleń.
Fajowsko, że do nas dołączyłaś- rozwijaj skrzydła i .... stawaj się FANKĄ
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Katrina pisze:Michael pomógł mi przetrwać cały ten stres związany z maturą i dał mi wiele, wiele radości. Czuję, że wyzwala we mnie dobro. Szkoła się skończyła a Michael dalej wypełnia mój świat. Myślę, że jeszcze nie mogę nazwać siebie "fanką"-to wymaga dłuższego starzu, zaangażowania i poświęcenia, ale jestem na dobrej drodze. Bycie "fanem" wymaga również dystansu do idola, a tego mi w pewnym okresie zabrakło i dużo łez przelało się nad smutnym losem człowieka pozbawionego prywatności, który za swoją dobroć został ukarany
Witaj wzruszyły mnie te słowa to rzeczywiscie smutne
Tak, właśnie wróciłam po 3-tygodniowej przerwie z miejsca, gdzie tubylcy wciąż marzą o prądzie elektrycznym w domach, a większość o Internecie nawet nie słyszała-szczęśliwi Tanzańczycy
Teraz 2 tygodnie w domu a potem znowu hen w świat
Widzę, że sporo tekstów przybyło w ostatnim czasie; będzie co czytać