Ja odpadam, bo pod koniec sierpnia będę w 7 miesiącu ciaży, a hipopotamy na zloty nie jeżdżą
Byłam na pierwszym MJowisku i była to najcudowniejsza impreza pod slońcem, a ludzie...? Ech... aż sie wzruszyłam
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony czw, 07 cze 2007, 19:48 przez girlfriend, łącznie zmieniany 1 raz.
jolene_ pisze:O kurczę. Zaskoczyło mnie to . Kto z młodszych się zapisuje? .
hihi;) Jolene widze ze masz 15 LAT!:)
ja niestety jestem z konca listopada i mam 14,5 hih;)
wiec nei jestes najmłodsza;) moje gg jak cos: 6066297
i co jedziesz?:> postraam sie pogadac z matulla
i jak cos od niej wysznatazuje i wymusze to wysle formularz:);)
tak w ogole JEST KTOS STAD Z OKOLIC LUBLINA?:>:>
;*;*[jolene odezwij sie jak mozesz]
Rany, jak bym chciała pojechać! Dawno nie byłam na forum, bo mi niestety czasu zawsze brakuje, nawet na naukę, a tym bardziej niestety na przyjemności... Ale w wakacje będę miała duuużo czasu! Teraz zostaje jedynie przekonać rodziców, a to niestety będzie najtrudniejsze, przede wszystkim dlatego, że nie będę miała jeszcze nawet 17 lat...
Ale trzymajcie za mnie kciuki i (mam nadzieję), do zobaczenia na zlocie!
Michael_fan pisze:przekonać rodziców, a to niestety będzie najtrudniejsze, przede wszystkim dlatego, że nie będę miała jeszcze nawet 17 lat
Skoro ze Szczecina fanki w wieku 13 - 15 lat przyjeżdżają...?
jolene_ pisze:Ile masz pewnych wolnych łóżek?
Albo podłogę? .
No więc mam jedno swoje dwuosobowe łóżko (nowe ), ale jak się ściśnie, to można i w 5 się upchnąć :D. Oprócz tego jedno łóżko jednoosobowe stoi zupełnie wolne, jeszcze jest też kojec dla psa, ale Fera woli spać na kanapie z mamą... A podłogi to ze 20m2 jest :D Materace, koce, karimaty itd. też są :D. Otwieram prawdziwy hotel :D Najlepsze, że darmowy .