Do pościągania...

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

Mam pytanie związane z powyższym wywiadem (unauthorized). Czy koś wie cokolwiek o tym wywiadzie, tzn: kiedy to "kręcono", kto kręcił i po co (znaczy, fajnie, że jest taki wywiad, bo można sobie takiego zblazowanego Miśka pooglądać). Kiedyś coś tam czytałam, że istnieje taki dokument, ale nic konkretnego. Dzieki za odpowiedzi :-)
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Słuchacie ogladam temn wywiad i oczy zrobiłam wielkie ,bo jest tam taki moment co Misiek i toy sa razem przy fonntannie.Zdjecia co sie tak wygłupiaja no co Misiek przebiera nogami sa umieszczone w ksiazce Toy Toy (własciwie jedno i czarno białe) "Naga prawda o mojej rodzinie ".Nie wiem czy to zauwazyliscie?!Przyjrzycie sie temu dobrze :mj: :mj: :happy: :happy: :happy: :happy:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Marzena pisze:Mam pytanie związane z powyższym wywiadem (unauthorized). Czy koś wie cokolwiek o tym wywiadzie, tzn: kiedy to "kręcono", kto kręcił i po co (znaczy, fajnie, że jest taki wywiad, bo można sobie takiego zblazowanego Miśka pooglądać). Kiedyś coś tam czytałam, że istnieje taki dokument, ale nic konkretnego. Dzieki za odpowiedzi :-)
Ja tylko mogę powiedzieć, że ten wywiad, który krąży w internecie (mam go też na VHS) to nie jest całość zarejestrowanego materiału, bo kiedyś dawno temu był program Gerardo Rivery i puszczano jeszcze inne kawałki nakręcone przy tej samej okazji
Awatar użytkownika
Kermitek

MJPOWER pisze:
Ja tylko mogę powiedzieć, że ten wywiad, który krąży w internecie (mam go też na VHS) to nie jest całość zarejestrowanego materiału, bo kiedyś dawno temu był program Gerardo Rivery i puszczano jeszcze inne kawałki nakręcone przy tej samej okazji
Naprawde to moze wpuscisz go do internetu a my sobie go ściagniemy ,mam ochote zaproponowac ci cosik jeszcze ...........
Awatar użytkownika
MJPOWER

Kermitek pisze:
MJPOWER pisze:
Naprawde to moze wpuscisz go do internetu a my sobie go ściagniemy ,mam ochote zaproponowac ci cosik jeszcze ...........
Mogę co najwyżej przy okazji zlotu podrzucić Buszmenowi kasetę do przerobienia na plik, bo sam nie umiem.
Awatar użytkownika
Kermitek

MJPOWER pisze:
Kermitek pisze:
MJPOWER pisze:
Mogę co najwyżej przy okazji zlotu podrzucić Buszmenowi kasetę do przerobienia na plik, bo sam nie umiem.
A kasete umiesz przegrywac
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Marzena pisze:Mam pytanie związane z powyższym wywiadem (unauthorized). Czy koś wie cokolwiek o tym wywiadzie, tzn: kiedy to "kręcono", kto kręcił i po co (znaczy, fajnie, że jest taki wywiad, bo można sobie takiego zblazowanego Miśka pooglądać). Kiedyś coś tam czytałam, że istnieje taki dokument, ale nic konkretnego. Dzieki za odpowiedzi :-)
Nie wiem nic poza tym że był kręcony w rodzinnym domu Jacksonów w Encino w 84 roku. Dla kogo? Nie mam pojęcia, możliwe że sam dla siebie bo na poczatku napisane jest że to "home video" a całość jest utrzymana w dośc luźnej konwencji.
Awatar użytkownika
Willy

MJPOWER pisze:
Kermitek pisze:
MJPOWER pisze:

Jeśli dobrze zrozumiałem to MJPOWER ma na kasecie tą samą wersję wywiadu którą można znaleść w internecie (forum), w takim razie nie widzę sensu przerabiania go jeszcze raz na plik.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Willy pisze:
MJPOWER pisze:
Kermitek pisze: Naprawde to moze wpuscisz go do internetu a my sobie go ściagniemy ,mam ochote zaproponowac ci cosik jeszcze ...........

Jeśli dobrze zrozumiałem to MJPOWER ma na kasecie tą samą wersję wywiadu którą można znaleść w internecie (forum), w takim razie nie widzę sensu przerabiania go jeszcze raz na plik.
No źle zrozumiałeś, bo przecież wyraźnie pisze (zaznaczyłem na czerwono), że w internecie nie ma całego.

Poza tym ja bardzo chętnie piszę się na tą kasetę, jak i na wiele innych, o któyrych już słyszałem od Ciebie Krzysiu :macha:
Awatar użytkownika
Willy

..::BuSzMeN::.. pisze:
No źle zrozumiałeś, bo przecież wyraźnie pisze (zaznaczyłem na czerwono), że w internecie nie ma całego.

Poza tym ja bardzo chętnie piszę się na tą kasetę, jak i na wiele innych, o któyrych już słyszałem od Ciebie Krzysiu :macha:
A czy ja napisałem że w internecie jest cały albo czy MJPOWER napisał że ma cały na kasecie?
Ja z Jego wypowiedzi zrozumiałem, że to co ma nagrane to to samo co można znaleść na necie, a z faktu że gdzieś widział inne urywki nakręcone przy tej samej okazji wyciągnął wniosek ,że to co znajduje się w internecie (i na Jego kasecie?) nie jest całością materiału. :wariat: Zresztą jak jest naprawdę sam sie jutro pewnie wypowie. Oczywiście nie mam nic przeciwko przerabianiu VHSów na pliki, co więcej, jestem jak najbardziej za. ;-)
Awatar użytkownika
Willy

Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Zupełnie przypadkowo znalazłam stronkę:

www.channels.netscape.com/ns/news/defau ... -main-3-l1

Od prawej strony okna jest kwadrat, w środku wypunktowanie, między innymi "Michael Jackson". Mnóstwo dyskografi, można bez żadnych problemów przesłuchać utwory MJ i inne ciekawe rzeczy do odsłuchania... ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 15 maja 2005, 9:48 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Wybaczcie, coś mi się nie udaje z tym linkiem... glupija :surrender: glupija :surrender: glupija :surrender:
Awatar użytkownika
MJPOWER

Kermitek pisze:
MJPOWER pisze:
Kermitek pisze: Naprawde to moze wpuscisz go do internetu a my sobie go ściagniemy ,mam ochote zaproponowac ci cosik jeszcze ...........
A kasete umiesz przegrywac
No umiem, ale nie mam na czym.
Awatar użytkownika
MJPOWER

Willy pisze:
..::BuSzMeN::.. pisze:

A czy ja napisałem że w internecie jest cały albo czy MJPOWER napisał że ma cały na kasecie?
Ja z Jego wypowiedzi zrozumiałem, że to co ma nagrane to to samo co można znaleść na necie, a z faktu że gdzieś widział inne urywki nakręcone przy tej samej okazji wyciągnął wniosek ,że to co znajduje się w internecie (i na Jego kasecie?) nie jest całością materiału. :wariat: Zresztą jak jest naprawdę sam sie jutro pewnie wypowie. Oczywiście nie mam nic przeciwko przerabianiu VHSów na pliki, co więcej, jestem jak najbardziej za. ;-)

Wyjaśniam: mam cały na kasecie i jako plik. Ponad to mam jeszcze dodatkowy fragment z programu Geraldo, jak Michael najpierw coś tam nawija z góry przez okno, a potam jest jeszcze fragment z lamą, inny niż ten, który jest w wersji podstawowej. Jak dobrze pamiętam, Michael przedstawia lamę i mówi:" Hi, this is Louie. Louie is very sweet" itd.
Zablokowany