Pank pisze:
Ech, jak ja bym chciał jakieś oficjalne DVD z trasy "Victory"... Ma ktoś wogóle jakiś koncert z tej trasy w miarę dobrej jakości? Posiadam tylko jakieś niewielkie fragmenty i koncert z Dallas, ale jakość wybitnie niespecjalna.
No przydałoby się.
Mam 3 koncerty Victory: Dallas, Kansas City i New York. Wszystkie w słabej jakości, przy czym najlepszy chyba jest Kansas a New York to dno totalne. Ponadto jakieś pojedyncze piosenki z tego tour.
Human Nature z Victory Tour, podobno dobra jakość. Nie wiem, bo dopiero ściągam. Ale wystarczyło poprosić na mjvideo.oyvindeid :D. Może jeszcze ktoś będzie tak dobry i coś tam wrzuci.
kate pisze:Human Nature z Victory Tour, podobno dobra jakość. Nie wiem, bo dopiero ściągam. Ale wystarczyło poprosić na mjvideo.oyvindeid :D. Może jeszcze ktoś będzie tak dobry i coś tam wrzuci.
Ja tez ściagam ale dzieki Kate ze to wrzuciłaś na forum.Bosko
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
kate pisze:Human Nature z Victory Tour, podobno dobra jakość. Nie wiem, bo dopiero ściągam. Ale wystarczyło poprosić na mjvideo.oyvindeid :D. Może jeszcze ktoś będzie tak dobry i coś tam wrzuci.
Pank pisze:Kate, dzięki za WBSS z Victory Tour... jakość rzeczywiście niezła jak na to, co można zdobyć ;)
Są jeszcze w takiej jakości pliki z reszty koncertu? Oj, byłbym wdzięczny...
Jak niedawno pisałem, mam ten koncert w swoich zbiorach, jakość taka sobie, ten WBSS może byc pod tym względem troszke mylący, bo potem całość jakby lekko się pogarsza, dzwięk jest cichszy, obraz traci powiedzmy kolory. Koncert jest w częściach i zajmuje 500mb.
Na razie udostępnię kilka plików z innych koncertów Victory