Simon Cowell working on "big, big tribute" for Thr

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
MJowitek

Simon Cowell working on "big, big tribute" for Thr

Post autor: MJowitek »

Simon Cowell working on "big, big tribute" for Thriller?

In an interview with Extra! Simon Cowell revealed another bit of information about what could be the biggest musical comeback of all time.

The reporter asked the American Pop Idol judge whether or not it was true that Michael Jackson had contacted him regarding the singer’s career.

Cowell answered, "Well, we were planning something with the record label, maybe for Thriller, so we'll see what happens".

He did not share any other details, except that he couldn't "tell you anymore than that! Big, big tribute. But we'll see, you know, just early stages".

Source: Extra! / MJJForum
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Jeszcze 2 lata temu słyszałam Simona Cowella same negatywne komentarze na temat Michaela...Od jakiegoś czasu zapałał do niego ogromną miłością, opowiada o niesamowitym talencie, wpływie na historie muzyki... ozohozi?
W każdym razie pomysł mi się podoba. nawet bardzo. Wygląda na poważnego człowieka więc mam nadzieje że i jego plany wobec Michaela są poważne.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

BillieJean pisze:eszcze 2 lata temu słyszałam Simona Cowella same negatywne komentarze na temat Michaela...Od jakiegoś czasu zapałał do niego ogromną miłością, opowiada o niesamowitym talencie, wpływie na historie muzyki... ozohozi?
$$$$$$$$$...
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Kto wie, kto jeszcze pojawi się na nowej płycie Michaela? Może Thomas Sneddon? Mógłby scratchować paszczęką i krzyczeć aow!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
ODPOWIEDZ