Dziękuję Ci bardzo! Słuchając to, jak komentują sam początek (i nie tylko) koncertu (Intro) to aż dreszczyk emocji przechodzi Wtedy każdy tak lubił Michaela... Gdy Mike był w Polsce miałem zaledwie 2 latka
Speed Demon pisze:Zwróćcie uwagę na ówczesną cenę biletów;)
Oj tak! Wczoraj czytałam o cenach biletów na Stonesów w Warszawie i zmarłam.
Omega wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!! Mam na kasetach relacje reporterów z pobytu MJ'a, eh........te pełne ekscytacji relacje spod hotelu, kiedy reporterka zachwycała się oczami Michaela
szkoda ze mnie tam wtedy nie bylo<smutasek> ale moge chodziaz dzieki uprzejmości Omega Supreme doswiadczyc chociaz czastki tego koncertu a te mixy sa bardzo fajne mozna je udostepnic w całości
Omega Supreme pisze:jednak pewnie nikomu sie nie zechce ruszyć tyłka
Hey! Trochę za ostro pojechałeś :/
Niestety nie wszyscy mają takie bajery, żeby przerabiać magnetyczny zapis na cyfrę
No właśnie.
Mam parę kaset, postaram się je poszukam ale to tak szybko nie nastąpi, nawet nie mam magnetofonu a warto było by sprawdzić co tam ponagrywałam. Z tego co pamiętam, nagrywałam głownie przed przyjazdem MJ do Polski ale też trochę z wizyty dalej nie, bo wybyłam na koncert. :)
Powiedz jaki sprzęt jest potrzebny, aby robić takie cuda?
Dzięki za kolejne nagrania.
BillieJean pisze:I Jeeeeeeeest! Jest! Słysze!
Nie rusza się
Zamarł
Tak jak kosmita z innej planety
W srebrzystym kombinezonie w tej chwili patrzy na Warszawę
Jak to usłyszałam, turlałam się ze śmiechu
Oczywiście, jak reszta, bardzo Ci dziękuję Omega Supreme za przypomienie tamtych dni... Bo osobiście w tym nie mogłam uczestniczyć. Miałam 4 lata...
hey przepraszam jesli ktos sie poczuł urazony.. w sumie to krótko to napisalem z tym ze pewnie nie chce sie ruszyc tylka. ja mialem na mysli że jesli juz ktos bedzie mial takie kasety to pewnie nic z tym nie zrobi.hehe a wiem ze wielu jest tutaj bardzo aktywnych..a codo mixów.. ja mam kilka set mixów MJa w mp3.. taka wielka kolekcja nietypowych wersji.. i te co w RMF puszczali TEŻ mam w całosci lepszej jakosci.. Powiedzcie oco chodzi to zapodam linkiem :) a co do tego jaki trzeba sprzet zeby z kaset magnetofonowych zgrywac na kompa... hmm ktoś tu napisal ze wystarczy kabelek.. w sumie tak.. wiele osób robi to tak. zę podłaczają kabel w magnetofonie pod wyjscie słuichawkowe... a drugi koniec pod wejscie dzwiekowe (liniowe) do kompa.. potem mozna nagrywac to w programie nero.. ktory ma opcje ze nagrywa tylko sygnał wchodzący z tego wejscia.. ALE to złe posuniecie.. Bo sygnał wychodzi z magnetofonu wyjsciem słuchawkowym.a co za tym idzie. jak przyciszysz to nagra sie ciszej.. dasz wiecej basów.. nagra sie wiecej basów.. Ja pozyzyczyłem specjalnie od kupla wieze. która nie tylko jak wszystkie ma wejscie LINIOWE (aux) ale ma też wysjcie...a z tego dzwiek wychodzi orginalny obojetnie czy bede krecił coś na magnetofonie czy nie. dzwiek sie nie zmienia... I zgrywam tak na kompa :) ps. co w tej relacji jest staroswieckiego? bo nie rozumiem...
Omega Supreme pisze: i te co w RMF puszczali TEŻ mam w całosci lepszej jakosci.
mi by własnie chodziło o te z rmf fm jak sluchalam ta 1 czesc ktora wrzuciles to tam byly chyba 2 mixy te mozesz udostepnic a jesli to nie problem to inne mixy tez chetnie bym posluchala chodziaz pewnie bedzie ciezko jak piszesz ze masz wielka kolekcje ale bede zadowolona z tego co wrzucisz:)
Mike pisze:A to ja powiem, że ja z koleżanką ruszymy tyłki i...
hehe napisalem glupio i teraz kazdy powtarza to o "ruszaniu tyłka" hehe a co do remixów to je udostępnie.. spokojnie. tylko ze za kilka dni bo teraz musze zgrywać też inne materiały bo zaczynam współprace z CLUBEM FM a to dotyczy Radia RMF FM... itd...mam nadzieje ze Wy też udostepnicie swoje nagrania... itp..