Michael Jackson w Polsce

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

MJ w Warszawie i RMF FM... Transmija koncertu live !!!

Post autor: Omega Supreme »

hey Witajcie... nareszcie zgrałem z kasety magnetofonowej w format mp3 moje stare nagrania z radia RMF FM./które w czasie pobytu MJa w polsce prawie nic innego nie robiło tylko relacjonowało to wydarzenie :) Macie tak relacje z przygotowań do koncertu.. mixy MJa puszczane wtedy w RMFie.. i Fajne reklamy któe wtedy puszczali o zblizającym sie Konciercie HIStory :) Ja neistety nie bylem na tym koncercie ale wiem że Gdzies tam na bemowie Stała też żółtoniebieska scena RMF FM która byla uzywana czasem na INWAZJI MOCY... moze dodatkowe nagłosnienie dla MJa? Pozatym uslyszycie jak Reporterzy relacjonują początek koncertu z takim żywiołem i reakcjami jakby sami byli Fanami :) To sie udziela.. a potem transmisja na żywo SCREAM TDCAU IN THE CLOSET :) fajne jest to ze slychać tak jakby rykoszety niektórych dzwieków... bo pewnie ustawili jakieś mikrofony zbiorcze zdala od sceny :) A jako ciekawostka... kiedyś na Inwazji puszczano zawsze na poczatek taki uzupelniany co roku filmik skrót ciekawych zdarzeń z RMF.. i jak pokazali jak MJ wysiada z samolotu w warszawie.. OD razu tłum zareagował :) hehe.. sciągnijcie sobie posluchajcie.. jak żródło sie skasuje.. zapodam na nowo niebawem... :)

Michael Jackson w RMF FM side A.mp3

PS.. to nie wszystko innym razem dodam kolejne dwie mptójki w tym temacie :)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Dzięki, transmisja jak z meczu. :] Nawet możemy się dowiedzieć na sam koniec jaka pogoda panowała tego pamiętnego dnia. Czy doczekamy sie jeszcze kiedys czegoś takiego...chyba nie.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Zabrakło mi jeszcze tylko:
On jest z Wami. Michael Jackson specjalnie dla słuchaczy RMF FM. ;-)
I tutaj krótka nagrana wypowiedź MJ'a.
Mam nadzieję, że w następnych częściach będzie to nagranie?
Dzięki Omega za wrzut :)
Ostatnio zmieniony pn, 21 maja 2007, 23:37 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

I Jeeeeeeeest! Jest! Słysze!
Nie rusza się
Zamarł
Tak jak kosmita z innej planety
W srebrzystym kombinezonie w tej chwili patrzy na Warszawę
:wariat:

Dzięki za ten materiał Omega Supreme!
Obrazek
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Dzięki wielkie. :) Nagranie przywołuje wspomnienia, aż się rozmarzyłam. Czekam na kolejne. :luz:
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A jednak istnieją jakieś nagrania z tego dnia :-) :-) :happy:
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Zwróćcie uwagę na ówczesną cenę biletów;)
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

ściągam... ściągam... słucham... słucham... powoli kopara opada...
CZEMU MNIE W TEDY TAM NIE BYłO ?? WHY ??? BUUU....
remixy faaaajne xD
ach ta atmosfer (jak skoki narciarskie ;-) )

jednak słychać, że Michael ma nie tylko dobry głos w studiu, ale także na żywo, co nie do końca mają wszystkie gwiazdy.
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
adax

Post autor: adax »

Bosheeeeee jakie to cudne...jak wszyscy go wtedy kochaaaali....tzn teraz też ale jak by znowu przyjechał do Polski niewiem czy reakcja byłaby taka sama- ja jak już gdzieś wspomniałam umarłabym... (ze szczęścia) :party: bosheeeeeeee jak miło go usłyszeć
dzięki wielkie :muzyka:
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....

*someday my prince will come*
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Właśnie ściągam, w końcu - jak Mike napisał - nagrania z 20 września są dostępne. :-) Również bardzo dziękuję, także z góry za kolejne.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

widze ze reakcje są bardzo fajne.. Wiecie załoze sie że ktoś ma to w lepszej jakosci i w stereo..ja niestety nagrywalem to z satelity gdzie juz nadawało radio RMF FM i mam to nagrane w MONO... jakby sie zgłosiły osoby które mają z RMFu nagrania z pobytu MJa w polsce.. mozna by pokoleji je poustawiac i zgrać i wyszła by bardzo fajna pamiatkowomuzyczna płyta :) jednak pewnie nikomu sie nie zechce ruszyć tyłka A ja ruszyłem.. I oto kolejne fragmenty.. Teraz kontynuacja..czyli Co mówili na antenie RMF FM w czasie gdy koncert nadal trwał na Bemowie... i o tym że w Mariocie jednak MJa potraktowali inaczej niz inne gwiazdy.. A JEDNAK:) a na dokładke.. COŚ co było na niedługo przed koncertem MJa w polsce.. czyli 38-me URODZINY MJA w radiu RMF FM... Telefony z zyczeniami od słuchaczy i reklamy zblizającego się koncertu :) miłego słuchania
Michael Jackson w RMF FM side B.mp3
38 urodziny Michaela Jacksona w RMF FM.wma
tak ze teraz macie komplet tego co mialem na kasetach o MJu z RMF FM... no chyba ze to co w innych tem atach dawałem zlepek wiadomosci z RMF o uniewinnieniu..plus mixy... Jak linki wygasna postaram sie ładować je na nowo w nowych postach... bo na wyslito.pl podobno po 7 dniach kasują pliki...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Omega Superme: Thank you so, so much!! Tego słucha się tak jakby to było wczoraj, jakby wczoraj był umnie na Bemowie:D a miałem wtedy zaledwie 8 lat.

P.S. Może doczekamy się takich komenatrzy jak tu, teraz jak Michael wyda album... fajnie by było.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

oj tak
nowa płyta nowa trasa
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
adax

Post autor: adax »

nowaaaaaaaa traaaaaaasa :happy:
Mike pisze:jakby wczoraj był umnie na Bemowie:D a miałem wtedy zaledwie 8 lat.
wtedy też miałam 8 lat i mieszkalam na bemowie i pamiętam, że nie mogłam zasnąć przez tego majkela ;-) a teraz co ja bym dała żeby usłyszeć go jeszcze raz
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....

*someday my prince will come*
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Omega Supreme pisze:jednak pewnie nikomu sie nie zechce ruszyć tyłka
Hey! Trochę za ostro pojechałeś :/
Niestety nie wszyscy mają takie bajery, żeby przerabiać magnetyczny zapis na cyfrę :mlotek:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ODPOWIEDZ