W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mała Mi pisze:"Mała Mi" to taka druga ja :D mogłybyśmy się dogadać tak myslę
Coś mi mówi, że masz rację
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Witaj Mała Mi! Baw sie dobrze, udzielaj sie na forum i czerp jak najwiecej radości z muzyki Michaela i obcowania z takimi wariatami jak my [to była reklama...]
...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Hm... Może masz kogokolwiek, kto słucha jeszcze w twoim otoczeniu Michaela? Ktokolwiek . Było by nas więcej, można by zrobić może... spotkanie , tylko nie wiem czy się chcesz z małolatami spotykać . Więc można pojechać do Warszawy a tam dołączyć do innych?
jolene_ pisze:Hm... Może masz kogokolwiek, kto słucha jeszcze w twoim otoczeniu Michaela? Ktokolwiek . Było by nas więcej, można by zrobić może... spotkanie , tylko nie wiem czy się chcesz z małolatami spotykać . Więc można pojechać do Warszawy a tam dołączyć do innych?
Chciałam o to zapytać , ale żadko na forum jestem więc mnie Asia wyprzedziła... Fajnie by było się spotkać , ale to juz od Ciebie zależy
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
znam w Płocku kilka osób, które może nie tak jak ja, ale słuchają Michaela.. :D przeprowadziłam też kilka razy "Majkelizację" więc myślę, że trochę by się nas mogło spotkać razem :) i pojechać do Wawy
Oczywiście jeśli bedzie jakiś ZLOT w Stolicy to czemu nie
wiecie coś? coś jest planowane? ;>
Mała Mi pisze:znam w Płocku kilka osób, które może nie tak jak ja, ale słuchają Michaela.. :D
Jaaa chce zloot
no to sie spotkajmy :D:D:D:D
zorganizujmy coś xD
pizza ? 'kino" ? he, mozemy pomarzyc, ale ja sie chetnie spotkam :D no i zabiore ze soba reszte, to razem rozpoczniemy "Majkelizację"
ja mogę w sobote bo w tygodniu mam trochę nauki :)
a na rzie to mozemy sie spotkac same w trójkę i lepiej się poznac
w piatek wieczorem zgadamy sie dokladnie na forum :) tu w tym temacie, zebysmy sie nie szukały