Co ciekawego z Michaelem na YouTube?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

la_licorne pisze:No jak chcecie... Z tego co widze i mjno i mjjforum przyjęły taktykę dyskutujemy, ale nie umieszczamy linków...
Na MJNO jest absolutny zakaz dyskusji na ten temat - a podanie linka grozi zbanowaniem. Ja mam ten link i uważam że nie ma czym się ekscytować, głupi żart którego pokazywanie na prawo i lewo narusza prywatność Michaela.
Obrazek
Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Maro pisze:
la_licorne pisze:MJ Prank call:
[M.Dż.*--> link usunięty, patrz post Maro] <-- nowe

+ topic z mjjforum:
[M.Dż.*--> link usunięty, patrz post Maro]
Nie powinnaś tego tu umieszcać:

Oświadczenie z MJNO
---
Witamy Wywnioskowaliśmy ze osobą która odpowiedziała na telefon jest Michael. Aby chronić prywatność Michaela administratorzy zdecydowali, że linki z tą rozmową telefoniczną będę usuwane. Zdajecie sobie sprawę, że media czasami lubią szpiegować fanów by wyciągnąć jakieś informacje i nie chcemy aby ta rozmowa wzbudziła większą uwagę mediów. Prosimy trzymajcie z nami i pomóżcie aby link z tą rozmową nie dostał się na forum. Jeśli go dostrzeżecie, zawiadomcie abyśmy mogli go usunąć. Dziękujemy za zrozumienie.
---
Ktoś się podszył pod Akona,i zrobił MJ kawał.

M.Dż.*--> Dzięki, Maro, za czujność.
Totalny bezsens i bezcelowosc, skutek bedzie odwrotny od zmierzonego, mateiał wzbudzi tylko wieksze zainteresownie. Moim zdaniem kazdy powinien sie przekonac ze cała rozmowa jest fikcyjna, ja tak uwazam.
Obrazek
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

BillieJean pisze:Na MJNO jest absolutny zakaz dyskusji na ten temat - a podanie linka grozi zbanowaniem. Ja mam ten link i uważam że nie ma czym się ekscytować, głupi żart którego pokazywanie na prawo i lewo narusza prywatność Michaela.
Ale rozmowe jednak słyszałaś... :knuje:
Zrobiłam to w dobrej wierze, po pierwsze, moim zdaniem materiał nie jest aż tak negatywny jak by się wydawało...okazuje się, ze wyprowadzić MJ w pole wcale nie jes tak łatwo... ;-)

Można sobie posłuchać jak MJ zmienia głos podszywając się pod kogoś innego...

Wszystko mogłoby być bardzo pozytywne gdyby ten facet, wyprowadzony z równowagi zresztą tym, że MJ nie daje się nabrać, nie posunął się pod koniec do dość podłych komentarzy...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

wapniak72 pisze:Totalny bezsens i bezcelowosc, skutek bedzie odwrotny od zmierzonego, mateiał wzbudzi tylko wieksze zainteresownie. Moim zdaniem kazdy powinien sie przekonac ze cała rozmowa jest fikcyjna, ja tak uwazam.
A my uważamy inaczej.
Dzięki jednak za podzielenie się swoją opinią.

la_licorne, ani przez chwilę nie pomyślałam, że zrobiłaś to w złej wierze ;-)
Chodzi jednak o uszanowanie prywatności Michael'a, z którego nota bene ktoś zrobił sobie żart- tym bardziej, że zostaliśmy, my fani, o to poproszeni.
BTW- ja rozmowy nie przesłuchałam ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
BillieJean

la_licorne pisze:Ale rozmowe jednak słyszałaś...
usłyszałam ją chwile po tym jak została wrzucona na MJNO przez - Waldo czy jak go nazywacie Justina wszędobylskiego, jeszcze wtedy nikt nie wiedział co to jest...

Ale wracając do tematu - wcześniej wrzuciłam fajny link, ale utonął gdzieś niezauważony a myślę że wszyscy chętnie by to zobaczyli.

http://www.youtube.com/watch?v=51Nff1uf-C0

Tito: We used to raid michael's candy store.

David: Yeah and michael would come out screaming, "what happened to the candy??" and i'd go "I don't know!"
Obrazek
Awatar użytkownika
wapniak72

M.Dż.* pisze:
wapniak72 pisze:Totalny bezsens i bezcelowosc, skutek bedzie odwrotny od zmierzonego, mateiał wzbudzi tylko wieksze zainteresownie. Moim zdaniem kazdy powinien sie przekonac ze cała rozmowa jest fikcyjna, ja tak uwazam.
A my uważamy inaczej.
Dzięki jednak za podzielenie się swoją opinią.

la_licorne, ani przez chwilę nie pomyślałam, że zrobiłaś to w złej wierze ;-)
Chodzi jednak o uszanowanie prywatności Michael'a, z którego nota bene ktoś zrobił sobie żart- tym bardziej, że zostaliśmy, my fani, o to poproszeni.
BTW- ja rozmowy nie przesłuchałam ;-)
my = ty?:P
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

wapniak72 pisze:my = ty?:P
Odesłałabym Cię do posta Maro i BillieJean + zaprosiła na PW z kilkoma innymy MJówkami, ale widzę, że nie o zrozumienie Ci chodzi, więc sobie daruję.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
wapniak72

M.Dż.* pisze:
wapniak72 pisze:my = ty?:P
Odesłałabym Cię do posta Maro i BillieJean + zaprosiła na PW z kilkoma innymy MJówkami, ale widzę, że nie o zrozumienie Ci chodzi, więc sobie daruję.
Chodziło mi o to ze stosowanie takiego apelu jest troche dziwne, ludzie którzy maja go wykorzystac przeciw MJ spewnoscia do niego dotra, zaś Ci, którzy: po pierwsze nie sa w stanie ucznic z niego korzysci, po drugie nie maja takiej potrzeby, maja nie znac jego tresci? Przeciez sama rozmowa telefoniczna nie jest zadna rzecza kontrwersyjna, pozatym ja nie widze w niej osoby MJ, dlaczegóż więc rodzic takowy mit tymze zakazem. Wielokrotnie na forach poruszane sa tematy dotyczace podobnych zdarzen i sa doskonałym miejscem na wyrazenie swoich opini na dany temat, dlaczegoz wię czynic wyjatki? Wyjatki które w przytoczonej przezemnie sytuacji wydaja sie sobie zapzreczac i pokazauja innym niekonsekwentność. Z boku to wygląda przynajmniej nienaturalnie. Dziekuje
Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Bardzo dobrze, że link został usunięty.

Rozmowa telefoniczna to prywatna sprawa Michaela, a nie kilku miliardów ludzi na tej Ziemi.
Wapniak72, Twoje rozmowy też publikuje się w Internecie?
Stawiam, że nie.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Jednak w całej tej głupiej sytuacji okazuje się, że ta osoba to faktycznie Michael. A on jak już ktoś wcześniej wspomniał nie życzy sobie żeby ludzie mieli do tego dostęp i myśle że chociaż my fani powinniśmy uszanować jego wolę. im mniej szumu będzie wokół tej sprawy - tym lepiej.

Proponuje skasować całą tą dyskusję - nie ma ona żadnego sensu a tylko wzbudza niepotrzebne zainteresowanie i konflikty.
Obrazek
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

Moon_Walk_Er pisze:Bardzo dobrze, że link został usunięty.

Rozmowa telefoniczna to prywatna sprawa Michaela, a nie kilku miliardów ludzi na tej Ziemi.
Wapniak72, Twoje rozmowy też publikuje się w Internecie?
Stawiam, że nie.
Bo to nie jest tak do końca prywatna rozmowa. To raczej jest stacja, program, którego organizatorzy zajmują się robieniem w balona sławnych osób... Jedna z osób z tego programu postanowiła zrobić żart MJ... Na ile taki program jest wartościowy sam w sobie, to niech każdy sam oceni :wariat: Mogło to wypaść naprawde fajnie, tym bardziej, ze MJ nie dał się wrobić i swoimi pytaniami zbił tą osobe z tropu.
BTW- ja rozmowy nie przesłuchałam
Wierzę :-)

Dobra nie ma tematu. Wiem w czym rzecz.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

No to wracamy do tematu.

Kolejny odcinek serialu "Thriller na weselach" :party:
http://www.youtube.com/watch?v=lpS2nSIS ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=3eNN1Us2 ... ed&search=
"Now that is what you call being stuck in the 80's." :smiech:
http://www.youtube.com/watch?v=G4P0W3OB ... ed&search=

Enjoy'em :party:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

To aby pozostać w tym klimacie - wrzucone już kiedyś przeze mnie videło* - absolutnie boskie.
http://www.youtube.com/watch?v=3nie9lKP ... ed&search=
"The Way You Make Me Feel"
Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Fajnie, że Michael bawi ludzi nawet na takich uroczystościach :party:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

BillieJean pisze:http://www.youtube.com/watch?v=3nie9lKP ... ed&search=
"The Way You Make Me Feel"
Najbardziej podoba mi się reakcja publiczności ;-) .

Thriller'a jest bardzo dużo ...
http://www.youtube.com/watch?v=lpS2nSISQqg
Ten facet ma kurtkę! :beksa:
http://www.youtube.com/watch?v=3eNN1Us2z14
Jakoś nie pod rytm :wariat:
http://www.youtube.com/watch?v=G4P0W3OB-XE
Dużo ludzi :-)
http://www.youtube.com/watch?v=OMWl8KVqErM
:hahaha: Noo, Ci przynajmniej mają w miarę wyczucie. No ale czego ja się spodziewam po weselu! Na wstępie Janet- Rhythm Nation :party:

Po dogłębnych oględzinach dochodzę do wniosku, że wolę orginał :cool:
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
ODPOWIEDZ