Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Kim jest tak kobieta i Jej dzieci dla Michaela ?????? Ja już zastanawiam sie od bardzo długiego czasu i nic mi do głowy nie przychodzi . Przewija sie ona jak i jej trójka dzieci na bardzo wielu fotkach . Jeszcze musze kilka zeskanować - tylko nie znam nikogo kto ma skaner gdzie jest i ona i jej dzieci 2 chłopców i 1 dziewczyna . Towarzyszyli MJjowi podczas HIStory tour ale i na prywatnych fotach są , wszędzie są w okolicy MJja . I tak sobiew pomyślałam ,że może to jakaś laska MJja , pamiętacie jak kiedyś powiedział,że mieszka z kobietą ale nie chce ujawniać kim ona jest . No już sama nie wiem może jakiś geniusz wie kim ona jest dla MJja !!!!!!!!! Byli też z MJ w Bukareszcie i modlili sie przy krzyżu . jak znajde foto to dodam .
A tu z malutką Paris
a tu jest jeden z chłopaków juz dorosły
sa jeszcze na fotkach z tych zaginionych kaset , jak Prince był mały . No w ogóle często są obecni przy MJju czy dzieciakach .
Pank: Temat zmieniony - poprzedni nie odzwierciedlał tego, co w tym wątku się znajduje.
Ten chłopiec na fotce na plaży to Omer Bhatii pochodzący z Norwegii fan i imitator Michaela.Michael podobno zaprzyjaźnił się z jego rodziną.A kobieta na zdjęciach to może jego matka.Kiedyś przez długi czas chodziła plotka ,że jest on synem Michaela
Tu jeszcze kilka jego zdjęć
Ostatnio zmieniony śr, 02 maja 2007, 10:57 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta kobieta i dzieci to rodzina Cascio (zmienili nazwisko na Tyson) z New Jersey. Michael poznał ich na początku lat 80 i od tamtej pory są przyjaciółmi.