***DL:HIStory Tour Kuala Lampur upload by Me***

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Oj, Maro robisz duzy błąd dając w ten sposób koncert, czyli:

1. w częściach, i możliwoś cpołączenia WMM :surrender:
2. megaupload :surrender:

Wybacz, że Ci zwracam na to, uwagę, ale ja np. na swojej stronie nie mam nic na megauploadzie, a czemu? Dla tego, że megaupload jest czasowy 2 dwóch kwestkich: 1. Trzeba czekać co jakiś czas, i doipero sciągac, bądź instalować jakiś programik :surrender: , żeby jedno sciągnąc po drugim. (Wierz mi, ludzi denerwuje takie kombinowanie). 2. Po ok. 1 tygoniu, MOŻE dłużej, musisz znów to uploadować :surrender: nie szkoda Ci czasu? Widisz, ja raz upload robię, i sobie siedzi plik, i nawet możesz jeden po drugim sciągnąć nie dość, że z pełną prędkością jaką tylko masz to i BEZ CZEKANIA I INSTALOWANIA jakiś pierdułek. Jesli, nie znasz takich stron, jak teraz ci mówię, to wystarczy zapytać ;-)

P.S. Na mojej stronie teraz, jest kilka rzeczy do sciągniecia jak ktoś, chce tj.: "90 minutes Michael talks to Oprah"(z mojej płyty),"Diane Sawer interview with Michale and Lisam. Presley"(także z moej płyty) i kilka innych, które zaporzyczyłem od Willeygo, aby pomóc w utrzymaniu ich na serwerze jako pliki dosc często sciagane, aby Willy wie o co z pewnością chodzi:)

P.S. 2- Do Willieygo: Zaporzyczyłem twoje pliki, i sa podpisane, ze dzięki Tobie:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Mike pisze:1. w częściach, i możliwoś cpołączenia WMM

Przykro mi Mike,ale ten koncert taki pobrałem w częściach.

Mike pisze:2. megaupload
Mike pisze:2. Po ok. 1 tygoniu, MOŻE dłużej, musisz znów to uploadować Poddaję się nie szkoda Ci czasu? Widisz, ja raz upload robię, i sobie siedzi plik, i nawet możesz jeden po drugim sciągnąć, BEZ CZEKANIA I INSTALOWANIA jakiś pierdułek.
Swego czasu zbierałem punkty na premium,mam tam konto basic dzięki czemu pliki są dłużej na serwerze(ponad 3 miesiące,w razie dobrej aktywności pozostają tam dłużej),wtedy nie było jeszcze tak dużych problemów z tym serwerem,teraz będę umieszczał wszystko na Mediafire bądź momupload.

Mike pisze:Jesli, nie znasz takich stron, jak teraz ci mówię, to wystarczy zapytać
Takich czyli jakich,nic nierozumiem z tego co napisałeś
:wariat:

Mike pisze:90 minutes Michael talks to Oprah"
PL? :knuje:

Mike pisze:"Diane Sawer interview with Michale and Lisam. Presley
To pobiorę,napewno.Dzięki
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Maro pisze: Przykro mi Mike,ale ten koncert taki pobrałem w częściach.
Aha, no to moze ja tylko mam go po prostu w jednej części...
Maro pisze: Swego czasu zbierałem punkty na premium,mam tam konto basic dzięki czemu pliki są dłużej na serwerze(ponad 3 miesiące,w razie dobrej aktywności pozostają tam dłużej),wtedy nie było jeszcze tak dużych problemów z tym serwerem,teraz będę umieszczał wszystko na Mediafire bądź momupload.
Ja nigdy nie inwestowałem w megaupload, i teraz sie cieszę
Maro pisze: Takich czyli jakich,nic nierozumiem z tego co napisałeś
:wariat:
To miało wyjść w tekscie, nie wszystko pisze w dosłowni, ale nie ważne, widze, powyżej, że jednak znasz, to dobrze, (chodziło własnie o Mediafire)

Maro pisze:
Mike pisze:90 minutes Michael talks to Oprah"
PL? :knuje:
Tak, są napisy.
Maro pisze:
Mike pisze:"Diane Sawer interview with Michale and Lisam. Presley
To pobiorę,napewno.Dzięki
A proszę bardzo:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
ODPOWIEDZ