W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
a jednak. wydało się. BJ też czegoś nie wie...
wydaje mi się że tego nie słyszałam, ale może... a to zostało gdzieś wydane?
Uuuu....
Billie Jean, jeśli nie znasz wersji demo "Give in to me" to szybciutko leć nadrobić, bo tracisz BARDZO wiele
Przepiękna wersja- choć bardziej "surowa" od albumowej to jednak jest na tyle mocno improwizowana, że podoba mi się znacznie bardziej.
Malinka
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Uuuu....
Billie Jean, jeśli nie znasz wersji demo "Give in to me" to szybciutko leć nadrobić, bo tracisz BARDZO wiele
Przepiękna wersja- choć bardziej "surowa" od albumowej to jednak jest na tyle mocno improwizowana, że podoba mi się znacznie bardziej.
Malinka
Oj trudne pytanie....
Sama dostałam je od pewnej MJówki, ale na pewno są tacy, którzy mają to nagranie, bo kiedy je dostawałam to ja byłam ta "zacofana", co go jeszcze nie słyszała
Popytaj- napewno ktoś Ci udostępni (może nawet ja, jeśli mi powiesz, jak to zrobić ).
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Oj trudne pytanie....
Sama dostałam je od pewnej MJówki, ale na pewno są tacy, którzy mają to nagranie, bo kiedy je dostawałam to ja byłam ta "zacofana", co go jeszcze nie słyszała
Popytaj- napewno ktoś Ci udostępni (może nawet ja, jeśli mi powiesz, jak to zrobić ).