W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Sama nie wiem, czemu mam w nicku 19....mam takiego maila i tak już zostało;p a tak w ogóle to skasowali mój temat;/;(
A i owszem, sama jestem zdziwiona że michael ma jeszcze tak dużo fanów, po prostu my znamy się na dobrej muzyce a nie tak jaK INNI: NA JAKIMŚ WYCIU OSÓB, Których za rok nikt nie bedzie pamietał...
Jeśli niektórzy czują się staro to co ja mam powiedzieć?
Witaj na forum
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
Alloha kochana(nie jestem inej orientcji) Ja też widzisz jestem tego samego rocznika i tez mnie licznik podliczył na 14 Miłej zabawy i wogóle nie pożałujesz ,że tu jesteś.Nie wiesz jak ja się ciesze , że przynależe do forum;jest tu wiele fajnych ludzi i ogólnie familijna atmosfera
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)