NOWA JA:)
NOWA JA:)
Hej:) Mam na imie dominika i również jestem wielką fanką Michaela Jacksona. Moja miłość zaczęła się w wakacje, kiedy znalazłam w domu jego starą płyte. nigdy wcześniej nie byłam na forum i nie znam sie zabardzo na nim ,mam nadzieje, że mi troche w tym pomożecie:) Mam dużo ulubionych utworów MJ, ale ostatnio najbardziej podoba mi się chyba
Wanna Be Startin' Somethin' i Blame in the boogie:) pzdr. ODP:)
Aha, chcę jeszcze dodać, że nie mam 14 lat, tylko 15:P
Wanna Be Startin' Somethin' i Blame in the boogie:) pzdr. ODP:)
Aha, chcę jeszcze dodać, że nie mam 14 lat, tylko 15:P
:)
- Moon_Walk_Er
Witaj domino19
Od nas wiele można się na temat Michael dowiedzieć, pod warunkiem, że nie wszystko, co napiszemy brane będzie serio
A tak wogóle to skąd 19 w Twoim nick'u, jeśli wolno wiedzieć?

Od nas wiele można się na temat Michael dowiedzieć, pod warunkiem, że nie wszystko, co napiszemy brane będzie serio

A tak wogóle to skąd 19 w Twoim nick'u, jeśli wolno wiedzieć?

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Re: :)
Ja... Ja być dziewczynadomino19 pisze:Hej jolene:) ile masz alt i skąd jesteś no i jesteś dziewczyną czy facetem?:P No i to zasadnicze pytanie: od jak dawna kochasz MJ:P?

MJ'a kocham krótko. Za krótko

- la_licorne
Re: :)
Witaj!
Na forum zaczyna się ostatnio pojawiać sporo młodzieży...
I pomyśleć, że sama miałam jakieś 13 lat jak zaczęłam się nim interesować... Chyba czuje się staro...
Z drugiej strony to naprawde niesamowite, że MJ nadal przyciąga tak młodych ludzi, zwłaszcza w czasach kiedy jest jakby muzycznie nieaktywny...
To naprawde nastraja optymistycznie. 
Na forum zaczyna się ostatnio pojawiać sporo młodzieży...

Bardzo mnie to interesuje. Dlaczego nie rocznik 1993, 1991? Dużo jakoś tego 1992Mi_Sz_eL pisze:Fakt, 1992 - magiczna liczba(fanów M.J. przyciąga)

Widać, że tak szybko świat o nim nie zapomni.la_licorne pisze:Z drugiej strony to naprawde niesamowite, że MJ nadal przyciąga tak młodych ludzi, zwłaszcza w czasach kiedy jest jakby muzycznie nieaktywny...