nowa na forum
nowa na forum
Witam fanów boskiego Michaela.Jestem Inez,a fanką Michaela jestem od 8 roku zycia.Byłam dzieckiem kiedy po raz pierwszy zobaczyłam teledysk "Black or white".Serce mi zamarło i od tamtej chwili było po mnie.
Bardzo się cieszę że są tu ludzie którzy tak jak ja kochaja
Michaela.Moim zdaniem jest cudownym człowiekiem,jest takim małym chłopcem w głebi serca ale ludzie tego niestety nie widzą.Krzywdza go nie mając żadnych podstaw,a on jest taki delikatny.Dał światu tak wiele,a ludzie odzierają go z uczuć i sprawiają mu ból.Ja w kazdym razie mam obsesję na jego punkcie i jest mi z tym super.Moje ulubione utwory to "give in to me"szczególnie w wersji demo,"dangerous"-równiż wersja która nie ukazała sie na płycie -są nieziemskie{a jaki głos}.In the closet,monkey business,for all time,on the line.To piosenki które mnie rozmarzają......;)
Bardzo się cieszę że są tu ludzie którzy tak jak ja kochaja
Michaela.Moim zdaniem jest cudownym człowiekiem,jest takim małym chłopcem w głebi serca ale ludzie tego niestety nie widzą.Krzywdza go nie mając żadnych podstaw,a on jest taki delikatny.Dał światu tak wiele,a ludzie odzierają go z uczuć i sprawiają mu ból.Ja w kazdym razie mam obsesję na jego punkcie i jest mi z tym super.Moje ulubione utwory to "give in to me"szczególnie w wersji demo,"dangerous"-równiż wersja która nie ukazała sie na płycie -są nieziemskie{a jaki głos}.In the closet,monkey business,for all time,on the line.To piosenki które mnie rozmarzają......;)
- la_licorne
Re: nowa na forum
Witaj i baw się dobrze! 

- Moon_Walk_Er
- MJfanTASTIC
Re: nowa na forum
Witaj inezmj
Wariatów Ci u nas dostatek- poznaj jednego z nich- Kasia jestem

Wariatów Ci u nas dostatek- poznaj jednego z nich- Kasia jestem

Jakoś... już Cię lubięinezmj pisze:Moje ulubione utwory to "give in to me"szczególnie w wersji demo

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- BillieJean
Chcesz mi powiedzieć, że nie znasz?BillieJean pisze:ja o czymś nie wiem?M.Dż.* pisze:inezmj napisał:
Moje ulubione utwory to "give in to me"szczególnie w wersji demo

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me