Nowa
Nowa
;);) wiecie ?
nie wiem czy to was ucieszy,ale ja dopiero sie wciagnełam w muzyke Michaela, moze to troche za późno ,ale co mam zrobic kiedy mam tak malo wiosen;)
Chciałabym bardzo zeby wrocil na scene i tak na prawde nie obchodzi mnie to co było z tymi jego oskarżeniami, chce tylko zeby wrocil i zachwycał nas od nowa...
bd tu bywac tak czesto jak tylko moge..
nie wiem czy to was ucieszy,ale ja dopiero sie wciagnełam w muzyke Michaela, moze to troche za późno ,ale co mam zrobic kiedy mam tak malo wiosen;)
Chciałabym bardzo zeby wrocil na scene i tak na prawde nie obchodzi mnie to co było z tymi jego oskarżeniami, chce tylko zeby wrocil i zachwycał nas od nowa...
bd tu bywac tak czesto jak tylko moge..
Na zawsze w moim sercu
Do zobaczenia później, Mike
[*]
Do zobaczenia później, Mike
[*]
- BillieJean
Witaj!
Baw się dobrze razem z nami! Jako że najwyraźniej sam proces majkelizacji masz już za sobą, nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć ci dalszego (miłego) domajkelizowywania w naszym gronie:)
?
Baw się dobrze razem z nami! Jako że najwyraźniej sam proces majkelizacji masz już za sobą, nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć ci dalszego (miłego) domajkelizowywania w naszym gronie:)
znowu ktoś przywitał sie z nami (ku radości M.Dż.*) w dziale "O forum i o stronie"jolene_ pisze:Czy jakiś dobry admin przeniesie ten temat do odpowiedniego miejsca ?

Ostatnio zmieniony wt, 20 mar 2007, 21:59 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moon_Walk_Er
- Secret Man
- Michalinka
- MJfanTASTIC
Witaj Kaśku (mama tak na mnie ostatnio woła
)
Nie martw się wiekiem, nie martw się tym, żeś wśród MJówek nowicjuszem- wszelką wiedzę uzupełnisz buszując po forum
My nie tacy straszni, jak o nas gadają

Nie martw się wiekiem, nie martw się tym, żeś wśród MJówek nowicjuszem- wszelką wiedzę uzupełnisz buszując po forum

Czego mi tu nową MJówkę straszą?Spearmint pisze:nie podpadaj Moderatorstwu,Adminowi i szanownemu Wampirostwu().

My nie tacy straszni, jak o nas gadają

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me