witam, na dobry poczatek....
- pabloschenker
witam, na dobry poczatek....
czesc jestem pablo z warszawy,jestem wielkim fanem miedzy innymi michaela jacksona ;) jestem muzykiem,na poczatek chcialbym pokazac wam pewien kawalek ktory zagralem ostatnio,czyli podlozylem gitare moja do oryginalu:
http://download.yousendit.com/652743EA787FDF9B
http://download.yousendit.com/652743EA787FDF9B
- Moon_Walk_Er
- pabloschenker
Mam 24 lata fanem jestem odkad cos przerazajacego zobaczylem w telewizji gdzie potem nie moglem spac,chodzi o teledysk thriller:) to bylo jakos w 85 roku,od tamtego momentu max.szal na punkcie MJ'a oraz Jackson 5,janet i latoyi;) potem duzo pozniej zobaczylem michaela na zywo na bemowie,i po koncercie jakos odszedlem od michaela ,tzn nie tak maniakalnie wchlanialem jego kawalki.Zajalem sie gitara ,poznalem zespol Scorpions (to jest moj nr1.) i teraz na nowo od 2,3 lat grajac male koncerty w set liscie oddaje hold michaelowi grajac 2,3 jego numery.
Mam na imie Paweł i na gitarze gram od 96 roku;).
Jeszcze raz milo mi was poznac.
Mam na imie Paweł i na gitarze gram od 96 roku;).
Jeszcze raz milo mi was poznac.

I've been lost in so many places
Seen the love in so many faces
- BillieJean
Witaj!
coś mi się widzi że będziesz musiał się pochwalić swoimi umiejętnościami na zlocie w sierpniu
Baw się z nami dobrze!
[BJ prosiła o jednego fana z warszawy, jednego, teraz się w was wszystkich połapać nie mogę...]
nieźle! podoba mi się,pabloschenker pisze:chcialbym pokazac wam pewien kawalek ktory zagralem ostatnio
coś mi się widzi że będziesz musiał się pochwalić swoimi umiejętnościami na zlocie w sierpniu

Baw się z nami dobrze!
[BJ prosiła o jednego fana z warszawy, jednego, teraz się w was wszystkich połapać nie mogę...]
- pabloschenker
jak zapewne wiecie w oryginale gral to taki pan co zwie sie eddie van halen (jest w mojej 10tce ulub.gitarzystow) wiec jego solo w tym utworze nie jest az takie latwe by je skopiowac dzwiek w dzwiek,dlatego dalem wlasna interpretacje solowki.
Moze wiecie kto gral na gitarze w dirty diana?? tez koleś bardzo fajnie tnie na tym wiośle.
Moze wiecie kto gral na gitarze w dirty diana?? tez koleś bardzo fajnie tnie na tym wiośle.
I've been lost in so many places
- BillieJean
- pabloschenker
http://www.stevestevens.net/pabloschenker pisze:<shock> pierwsze slysze to nazwisko??
...a tak wogóle to witam w naszych (nie)skromnych progach! Baw sie dobrze, bądź grzeczny i nie podpadaj moderatorom oraz szerokopojetej "górze"

...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- Moon_Walk_Er
Witaj pabloschenker
Miło wdzieć u nas kolejnego MJówka, który nosi w sobie jakiś talent.
Tak sobie myślę, że gdyby Michael chciał skompletować ekipę na swoje tournee (muzyków, choreografów, tancerzy, chórki, projektantów biletów, menedżera, kamerzystów, mikserów itp. itd.) to miałby u nas w czym wybierać

Miło wdzieć u nas kolejnego MJówka, który nosi w sobie jakiś talent.
Tak sobie myślę, że gdyby Michael chciał skompletować ekipę na swoje tournee (muzyków, choreografów, tancerzy, chórki, projektantów biletów, menedżera, kamerzystów, mikserów itp. itd.) to miałby u nas w czym wybierać

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight