PROŚBA do wszystkich ;)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Wszystkim serdecznie dziękuję jeszcze raz, naprawdę nie wiem jak mogę się odwdzięczyć :-)

Na razie mam sporą przewagę... jak patrzyłem w szkole o 12 było 250 punktów, teraz 300 punktów... a jeszcze 24 godziny temu całe 15 :] A pomyśleć, że wogóle miałem sobie olać ten konkurs... Co mnie jednak cieszy najbardziej, to o ile w zeszłym konkursie nieco niesprawiedliwie podszedłem do sprawy i parę skrzynek założyłem, to teraz oddałem (na siebie, cóż... ;) ) głos tylko raz, a resztę inni - trochę może niesprawiedliwie (co tam... :>), ale takiej mobilizacji nawet bym się nie spodziewał :-) A ile osób zadeklarowało się, że na pewno zagłosuje jeszcze dziś... Po cichu liczę na wygraną, szanse rosną, obym się tylko nie przeliczył...

A kto jeszcze nie zagłosował... to będę jeszcze bardziej wdzięczny :P
Buszmen

Post autor: Buszmen »

No zagłosowałem z 8 skrzynek. Chyba pomogło :D
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

zaglosowalem z 2 adresow mailowych, na 3-ci nie doszedl jeszcze link, a ze nie jestem u siebie to z pozostalych 3 czy 4 skrzynek moze zaglosuje jak wroce wieczorem do domu. Nie bedzie za pozno...?
...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

M.Dż.* pisze:Za chwilę Anetka powinna dorzucić jeszcze 15. :-)
Poprawka- Anetka dorzuci 25, a może nawet 30 punktów ;-)
Zapomniałam o jej dwóch adresach :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Jak dla mnie to Pank już wygrał :mj:
Awatar użytkownika
Pank

..::BuSzMeN::.. pisze:Jak dla mnie to Pank już wygrał :mj:
A jak się zbuntuje konkurencja ;) ?

W sumie Ci z Republiki mają chyba jednak dowody, że nie oszukiwałem :>

Kiedy to się kończy, ciekawe... Mam nadzieję, że w tym tygodniu :-) A boję się najbardziej tego, że mi ew. zwycięstwa nie uznają, bo już brałem w tym udział dawno temu, gdy nagrody były o wiele skromniejsze... oj, lepiej nie krakać ;) Ale lepiej się przygotować na najgorsze, by potem nie popaść w głęboką depresję z powodu niewygrania ;)
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Ojoj, teraz masz tylko 20 punktów przewagi :nerwy:
Mogliby już zakończyć to głosowanie. Ja zrobiłam wszystko, co w mojej mocy.
A może jest wśród Was ktoś, kto jeszcze nie głosował :mj: :-) ?

No ale ostatecznie drugie miejsce też jest dobre ;-)
Awatar użytkownika
Pank

Właśnie, Kamil80 się zbuntował i sobie zakłada skrzynki pocztowe, podczas gdy ja tak uczciwie... ;-)

Głosować, głosować, głosować... kto jeszcze nie głosował? ;)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Pank pisze:Głosować, głosować, głosować... kto jeszcze nie głosował? ;)
Kilka głosów powinno zaraz dojść, choć przewaga się zmniejsza :nerwy:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

rzeczywiscie ta wielka roznica sie zatarla nagle dziwnie...
zatem, ze nie wysylalem wczeniej ze wszystkich skrzynek to masz jeszcze teraz ode mnie 20 punktow... tylko musze poczekac na maila :)
...
Awatar użytkownika
Pank

Majkel pisze:rzeczywiscie ta wielka roznica sie zatarla nagle dziwnie...
zatem, ze nie wysylalem wczeniej ze wszystkich skrzynek to masz jeszcze teraz ode mnie 20 punktow... tylko musze poczekac na maila :)
Teraz 30 punktów przewagi... i powinno być zaraz 50... a 3 dni temu było jakieś 200 :/ Zawsze można Republice napisać, że czuję się oszukiwany :wariat:

Dziękuję za głosy wszystkim dalej... ;)

A żeby nie było, że tylko głosy wymagam, a nic nie robię ostatnio ze stroną prócz tych newsów, co inni tu streszczają, to informuję, że zacząłem robić oddzielne podstrony dla każdego singla Michaela tak, żeby było ładniej, praktyczniej i więcej informacji... trochę mi się jeszcze zejdzie, bo na razie tylko "You rock my world" mam :wariat: Ale dziś w końcu zacząłem...

A do zrobienia na stronie mam jeszcze dużo, kiedyś tam wymieniałem... kalendarium, słownik, wielka galeria i co mi jeszcze tam do mojej głowy przyjdzie... Polskie centrum informacji na temat Michaela jednym słowem glupija
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Pank pisze:
Majkel pisze:rzeczywiscie ta wielka roznica sie zatarla nagle dziwnie...
Teraz 30 punktów przewagi... i powinno być zaraz 50... a 3 dni temu było jakieś 200 :/ Zawsze można Republice napisać, że czuję się oszukiwany :wariat:

Dziękuję za głosy wszystkim dalej... ;)

A żeby nie było, że tylko głosy wymagam, a nic nie robię ostatnio ze stroną prócz tych newsów, co inni tu streszczają, to informuję, że zacząłem robić oddzielne podstrony dla każdego singla Michaela tak, żeby było ładniej, praktyczniej i więcej informacji... trochę mi się jeszcze zejdzie, bo na razie tylko "You rock my world" mam :wariat: Ale dziś w końcu zacząłem...

A do zrobienia na stronie mam jeszcze dużo, kiedyś tam wymieniałem... kalendarium, słownik, wielka galeria i co mi jeszcze tam do mojej głowy przyjdzie... Polskie centrum informacji na temat Michaela jednym słowem glupija
Świetnie byłam na niej i glosowalam juz ale mam jedno pytanko .Nie boisz sie , a jak MJ przegra proces to co wtedy z twoja stroną , nie myslisz ze moze to za późno lllalala
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Pank

Kermitek pisze:Nie boisz sie , a jak MJ przegra proces to co wtedy z twoja stroną , nie myslisz ze moze to za późno
To Michael ma przegrać proces? Nie wiedziałem... :>

Ja się tam nie boję. Pracuję, bo mam cichą nadzieję, że kiedyś fanów przybędzie, a MJ będzie rozbawiać ludzi swoją muzyką, co podobno ma w planach. Po za tym lubię, to co robię i dla mnie na nic nie jest za późno ;)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Poszło z 5 skrzynek, na razie dostałem 2 zwroty, może dojdą później.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Kermitku, nawet jeśli Michael by przegrał proces (co jest bardzo mało prawdopodobne) ja nadal będę jego wielką fanką (Ty nie?? :surrender: ) i będę zaglądać na stronę Panka. (chyba, że on przestanie ją tworzyć) Moim skromnym zdaniem wszystko co się dzieje wokół Michaela ma się nijak do jego wspaniałej muzyki.
Myślę, że takie powinno być podejście prawdziwego fana :-)
ODPOWIEDZ