Cóż, ja też mam ogromną prośbę.. Czy ma ktos plik z którego pochodzi to zdjęcie?
Byłabym ogromnie wdzieczna!!!
A propos, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie znajduje się ten posąg Michaela, który pojawia się w tym pliku? w USA? z góry dziękuję
Bo jeden gdzies z rok moze dwa lata temu odkryli w Niemczech gdzies w lesie...
Az szkoda takiego dziela sztuki, jakbym mial posiadlosc to bym sobie takie tiko sprowadzil :)
MMarjory pisze:Chodzi mi o posąg widniejący na okładce 'HIStory'.
To, że posągów było kilka to prawda i one się przemieszczały z miejsca na miejsce. A gdzie osiadły na stałe to nie wiem. Jeden z nich pływał po Tamizie w Londynie, a drugi stał w Pradze (ten co stał w Pradze, to był chyba ten z filmiku. Ale tak naprawdę to nie mam pojęcia).
A ten co stał w Pradze, to zaraz...gdzieś go mam sfotografowanego, momento znajdę to zdjęcie co trzeba to je zeskanuję.
Ok tutaj http://yola_gieralt.w.interia.pl/kingmj.jpg
Narodzie drogi! Lipa według mnie jest ten "monument". Na okładce "History" jakoś taki lepszy mi się wydawał. A tutaj ta twarz Michaela to w ogóle nie jest podobna. Ogólnie mocno średniawy ten posąg i z pewnością bym sobie takiego nie zafundował
A jeszcze bym zapomniał dodać słowo o tym pierwszym zdjęciu. Jak dla mnie to troche to już jest przesada. Wykonane jest to nieźle, ale sam pomysł jest dla mnie beznadziejny i totalnie mi się nie podoba. Mam nadzieje, że nie dojdzie do głupot typu zmiana twarzy Jezusa na krzyzu na twarz Michaela bo wtedy to już bym się totalnie wkurzył
mrpiter pisze:Narodzie drogi! Lipa według mnie jest ten "monument". Na okładce "History" jakoś taki lepszy mi się wydawał.
Bo na okładce HIStory nie ma zdjęcia tego prawdziwego pomnika. To co jest na HIStory to bardzo ładnie wykombinowany posąg powstały tylko w wirtualnej rzeczywistości.