Onet pozytywnie o MJ

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
kojanik

Onet pozytywnie o MJ

Post autor: kojanik »

W trakcie spotkania z fanami w Tokio, Michael Jackson powiedział, że niczego nie zmieniłby w swojej karierze.
W trakcie czwartkowego spotkania z fanami w stolicy Japonii, Jackson oświadczył, że jego kariera składała się ze wzlotów i upadków, ale nie chciałby niczego w niej zmieniać.

- Jestem obecny w show-biznesie odkąd skończyłem sześć lat. W całej mojej karierze zdarzały się lepsze i gorsze momenty, ale niczego bym w niej nie zmienił - powiedział.

Piosenkarz wyraził także swoje ubolewanie z powodu ostatnich ataków pod jego adresem. - Od jakiegoś czasu niektórzy ludzie starają się mnie skrzywdzić, ale jestem silny, bo mam kochającą rodzinę i wspaniałych przyjaciół, którzy mnie wspierają.

Kilka dni temu brytyjska gazeta "The Daily Mail" poinformowała, że Jackson namówił swoje rodzeństwo do reaktywowania grupy Jackson 5. Formacja ma wystąpić na serii koncertów w drugiej połowie tego roku. Według niepotwierdzonych informacji, otrzyma za to aż 250 mln funtów. Zespół wyda również kompilację swoich największych przebojów, na której dodatkowo znajdą się dwa nowe nagrania.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Może i pozytywnie, ale nadal tak samo bzdurnie.... :surrender:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ciekawe w ilu procentach ta informacja będzie miała pokrycie w rzeczywistośći :smiech:
Obrazek

Post autor: Moon_Walk_Er »

Wiadomość nie tyle pozytywna, co nie nagatywna, a to jeśli chodzi o Onet to ogromny postęp :wariat:
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ