PROŚBA do wszystkich ;)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Pank

PROŚBA do wszystkich ;)

Post autor: Pank »

Przez przypadek zgłosiłem swoją stronę raz kolejny do konkursu Republiki, a co dziwne, przyjęli mnie :-)

Można głosować na moją stronę tu: http://republika.onet.pl/pglosuj.html.

Można oczywiście głosować z większych ilości skrzynek (chyba nie wolno jednak z Tlenu trzy razy :/ ), rozsyłać moją prośbę wśród znajomych i.t.d. - niczego nie narzucam, można też głosować na konkurencję, jeżeli komuś się coś innego spodoba.

Za I miejsce otrzymam 50 MB i 3 GB transferu na serwerze. Jest to... sporo :-) I wtedy mógłbym rozbudować stronę bez obaw, czy starczy miejsca.

Za II i II odpowiednio po 30 MB i 20 MB, niestety bez większego transferu, ale też wystarczająco.

Dziękuję wszystkim z góry :)
Ostatnio zmieniony śr, 04 maja 2005, 15:23 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

kaem pisze:Głos oddany, nie tylko z 3 skrzynek :-)
Done... :party:
Nie mam tlenu, ale mam trzy różne skrzynki :diabel:
I nieco znajomych...Powybierałam na gadu tych co chyba lubią trochę MJ :]

Pozdro...
Awatar użytkownika
Pank

Bóg zapłać! :)

Przed chwilą byłem na ostatnim miejscu, a teraz już jestem 6. - w tym tempie to może nawet wygram :P Idę robić reklamujący baner na stronkę... :>
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

zagłosowałam :D na Twoją stronkę oczywiście :D Zawitam jutro do sali informatycznej i powysyłam z wszystkich komputerów głosy :D 3mam kciuki :)
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Dla Panka i jego stronki wszystko :-) Tylko ja już chyba z pół godz. czekam na mail co by potwierdzić oddany głos (oddane głosy 3). Czy to normalne :> No ale może w końcu przyjdą. I hope so.

edit Ach! Już doszło..albo dopiero teraz...nom ale grunt, że dostałam tego maila... ale dopiero na jedną skrzynkę. Zostały jeszcze dwie...może do nocy się wyrobią...oby...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Wsadziłam to na forum Francuzów z instrukcją obsługi..Mam nadzieję, że sobie poradzą i nie zniechęcą się tym naszym jakimś dziwnym językiem :] Nie wiem gdzie jeszcze bym mogła to wetknąć..Chyba już nie mam pomysłu...Nie udzielam się nigdzie za bardzo :] Ja bym tylko chciała wiedzieć, dlaczego mi się czasem nie chce coś ściągnąć z Twojej strony...No dawno nie ściągałam..może problemu już nie ma...Sprawdzę to przy okazji...
Awatar użytkownika
Pank

Dzięki wszystkim - jestem już na 2. miejscu, konkurencja pewnie kipi ze wściekłości :: Dalej, dalej... przegonimy Kamila80! :P

A pliki powinny się ściągać... Są na RapidShare, dotychczas wszystko działało podobno bez zarzutów.
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Ja takze zagłosowałam i takze nie tylko z 3 skrzynek:)
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

Zrobione :dance:
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Głos oddany z czterech skrzynek w tym trzy z tlenu :-) Jeszcze będę kombinować :) Jesteś już prawie NUMBER ONE Trzymam kciuki!
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

35 punktów od Schmittka... Przepraszam, jeśli za dużo ;)
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

zagłosowałem ze wszystkich mozliwych maili i bede głosował nadal.znajomych trudno bedzie namowic do glosowania bo trzeba sie troche naklikac no a wszyscy wiemy jacy jestesmy leniwi na takie błache sprawy.w kazdym badz razie ja głosuje z przyjemnoscia.a jeszcze wieksza przyjemnsocia byłoby dla mnie jakbys pank czasem odpisał mi na to co pisze do ciebie na gg :zly: nenene
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Ja tez oddalam swoj glos... :mj:

Ps.jestes na pierwszym miejscu!!! :happy:
Oby tak dalej-POWODZENIA!!!
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Od M.Dż.*- 30 punktów w prezencie ;-)
Za chwilę Anetka powinna dorzucić jeszcze 15. :-)
No i mój kolega z pokoju, Krzysztof, zgodził się dodać jeszcze 25.
Równy z niego gość- Michael'a lubi średnio, choć twierdzi, że musi coś w Nim być, skoro poświęcam Mu tyle czasu ;-)
Ostatnio uczę go moonwalk'a (Krzysztofa, nie Michael'a :smiech: ). Na razie, doszliśmy do fazy "mukłona", czyli coś mu wychodzi, ale na pewno nie jest to "moonwalk" :smiech:

A wracając do tematu- Panku, prowadzisz, a Twoja przewaga jest coraz większa :happy:
Trzymam kciukty za 50 Mb! :dance:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

no nareszcie udało mi sie oddać głos....Bo jakoś nie mogłam przedtem wszystko padało :happy: :happy:
Trzymam kciuki :happy: :happy: :happy:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
ODPOWIEDZ