lepiej żeby Mariola tego nie widziała tsssss:o)Maro pisze:od wczoraj nienawidzę laptopów...
PS. Aha Maro - Michael nie nosi peruki

MJfanTASTIC pisze:PS. Aha Maro - Michael nie nosi peruki
AAAAAAAAA!!!!!!!!Maro pisze:od lewej:
Ja czyli Maro,Erna,Tancerz,MJ Fanka,MJfanTASTIC(aka Ewelina),KASIA,Buszmen,kawałek MJowitka,Schmitko,Kaem a zdjęcie robiła Dzina![]()
![]()
FANKO MJ dziękuję serdecznie w moim i małżonka imieniu. Michael czuwa nad nami hihihihi. Dzwonił do mnie wczoraj i złożył nam życzenia... zajefajny gośc słuchaj. Będzie dobrze :DFanka MJ pisze:p.s oczywiscie gratulacje dla świeżo upieczonego małżeństwa :D Oby Wam sie dobrze wiodło na nowej drodze życia....:P
spoko, ja rozpoznałam i Tancerza, i MJ Fankę, i Kaema, chociaż nikogo z nich nigdy nie widziałamM.Dż.* pisze:ale za to zidentyfikowałam tancerza, którego w życiu nie widziałam na oczy- czy jestem normalna?
Pewnie, że jest.kaem pisze:To spotkanie pokazuje, że jest w narodzie chęć takich zlotów. Ania (Dżina) przecież przyjechała z Wrocławia, tak samo Jowita.
Very funnyMaro pisze:ps.Dżina do faktu robić zdjęcia idziesz??![]()
Wow...az się zaczerwieniłam lekko... Dziekuję! Mam nadzieje, ze ta katowicka ekipa , której tak mnie brakuje podobno przywędruje w pełnym składzie do Łodzi w sierpniuMJowitek pisze:Samej siadeh_ nie dało się niczym zastapić.
Jest niezastąpiona.
Kiniu, mam nadzieję, że o tym wiesz.
Przy okazji bym się chciała dowiedzieć.. Ten napis "Michael Jackson" to kto zakosił i skąd? Z Empiku?