Michael Jackson Party ŁÓDŹ
Michael Jackson Party ŁÓDŹ
Być może całe forum już o tym wie, ale na wszelki wypadek wklejam informację, którą przed chwilą znalazłem.
Dzisiaj w Łodzi odbędzie się Michael Jackson Party.
http://www.aktivist.pl/wydarzenie/event ... zenie.html
Dzisiaj w Łodzi odbędzie się Michael Jackson Party.
http://www.aktivist.pl/wydarzenie/event ... zenie.html

- ManInTheMirror
- BillieJean
Re: Michael Jackson Party ŁÓDŹ
To już dziś jest pierwszy kwietnia?MJJ pisze:Dzisiaj w Łodzi odbędzie się Michael Jackson Party.
Ale ten czas szybko leci.....

Billie Jean pisze:Ja chce do Łodzi!

M.Dż.* zawsze pomocna

Ostatnio zmieniony pt, 02 mar 2007, 22:13 przez M.Dż.*, łącznie zmieniany 1 raz.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJówki łódzkie w liczbie 3 (w porywach do 4) z wampirem na czele ida dziś okupowac Demodemowe parkiety... Obejrzymy klub, pogadamy z szefem, z DJ'ką...i kto wie - moze MJowicho się tam wyprawi 
...a jak sie okaże, ze to ściema to będzie dane paru osobom zobaczyć, jak wygląda baaaardzo niezadowolona siadeh_
...pzdr
siadeh_

...a jak sie okaże, ze to ściema to będzie dane paru osobom zobaczyć, jak wygląda baaaardzo niezadowolona siadeh_
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Ale Ci organizatorzy to durnie po prostu , całe swoje życie tu spedzam i co nic nie wiedziałam .......... ale najzabawniejsze jest to że ja dzisiaj 02 03 2007 dopieroi widziałam plakaty reklamujące tą imprezke , no i oczywiście było zapóźno abym tam sie wybrała ...........a tak bardzo chciałam !!!! Durni ci organizatorzy nie ma co bo promocja to chyba za późno sie zaczeła !!!!!! No ale moze kiedyś indziej ..... a tak w ogóle to czy jest coś organizowanego na urodzinki Króla ??? Bo musze czas połukładać , może wreszcie bym sie wybrała ... tak strasznie mi szkoda ze jeszcze ani razu nie byłam :( 

He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Proponowałabym jednak nie określać ludzi mianem "durni" nie wiedząc kim są i jacy są. Główną cechą fanów MJa powinna byc tolerancja i tego bede wymagała...Malwina24 pisze:Ale Ci organizatorzy to durnie po prostu

Impreza wpadła organizatorom do głowy dosłownie kilka dni temu. Mieli naprawde niewiele czasu by ja rozreklamować. Ja, Zelia, Kingoosia i jorga91 byłysmy na imprezie niestety tylko pierwsze dwie godziny,kiedy to impreza dopiero sie rozkrecała, a i parkietu ześmy nie smiały okupować, albowiem w pełni należał do Mr.Kosmity czyli osoby strasznie dziwnej (z akcentem na "strasznie"

Szefostwo klubu jest bardzo przychylne Michaelowi i jego fanom i - to juz mogę zdradzić na tę chwile - wesprą nas przy organizacji tegorocznego zlotu...

Szczegóły już wkrótce... a MJówki (wszystkie...) powinny tymczasem dobrze przemyslec to, co zrobić, by tym razem nie zawieść i , by MJowisko się odbyło...
Pozdrawiam serdecznie
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
* * *
* * *
- BillieJean
- Moon_Walk_Er
Wampiry tak mają , ze sie po nocach szlajają, a później pół dnia przesypiajaMoon_Walk_Er pisze:Ale impreza musiała być ładna, skoro Siadeh_ zdaje relację dopiero o 16 na drugi dzień

...pzdr
siadeh_the_vampire
* * *
* * *
- Kingoosia
Na całe szczęście się obyłosiadeh_ pisze:...a jak sie okaże, ze to ściema to będzie dane paru osobom zobaczyć, jak wygląda baaaardzo niezadowolona siadeh_

Klub całkiem fajny, taki... czerwony

Jeśli tylko wszyscy się zaangażujemy, to na pewno!siadeh_ pisze:moze MJowicho się tam wyprawi
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )