Witam wszystkich MJów! :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Michalinka

Witam wszystkich MJów! :)

Post autor: Michalinka »

Zalogowałam się 2 dni temu, nie licząc dziś ale z konta korzystam od wczoraj. MJ znam tak naprawde od bardzo dawna, tak jakby...A strasznie i to strasznie :glupi: zainteresowałam się jego osobą i jego muzyką ok. 2-3 lub 4 miesięcy. :dance:
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

;-) Witam, witam ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

:happy: Witam witam i do postowania zapraszam. :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witam serdecznie i życzę miłej zabawy na forum!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj Michalinko :-)
Szalej ile wlezie ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

Witam

Zapraszam do udzelania się moze opowiesz nam swoja historie "jak zaczelas fanowac MJ" :D
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Cześć, właśnie napisz coś na swój temat ...
Udzielaj się i zapoznawaj z nowymi ludźmi - możesz zacząć odemnie nenene

Pozdrawiam Mroczuś ...
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Witamy Magdę!! :happy: :happy: Która używa mojego imienia jako loginu
Ostatnio zmieniony wt, 28 sie 2007, 18:19 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

Dalszy ciąg

No więc... Jestem Magda i mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Mam jeszcze 2 rodzeństwa ( starsi ), lubie zwierzęta ale nie mam własnego. Jak już pisałam jego muzyką interesuje się już od ok. 3 misięcy. Znałam go jeszcze za czasów mojego wczesnego dzieciństwa, bardzo podobała mi się wtedy jedna piosenka"Heal The World" i rodzeństwo puszczało mi kasetę, w której było to nagranie.
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
lol

Post autor: lol »

Witam serdecznie na forum i zapraszam do wspólnych dyskusji:)
Awatar użytkownika
Michalinka

Wiem, że piesałam już tu ładnych pare postów ale stwierziłam niedawno, że jednak nie zbyt opowiedziałam wszystko... No więc...
Moja historia z Michael'em zaczęła się gdy miałam 5 lat i nie wiedząc wtedy jeszcze, że śpiewałam na przedstawieniu z grupą jego piosenkę tłumaczoną na polski, " Heal the world". Potem dowiedziałm się, że ta piosenkę śpiewał pewniem Michael Jackson. Nie wiedziałam jeszcze wtedy jak wygląda ale siostra puszczała mi tą wersję z głosem MJ'a, spodobała mi się ona wtedy i codziennie wieczorem chciałam żeby puszczali mi ją wraz innymi będącymi na kasecie.
Po jakimś czasie zupełnie o nim zapomniałam. Ale jak szukałam jakiś ciekawych knałów w TV to czasem, jeszcze nie wiedząc jak wygląda MJ, zatrzymywałam się na jego teledyskach. Ale tak było tylko przy nim, może mi się głos przypominał jak śpiewał "Heal the world" ale tego już nie pamiętam dokładnie. Miedzy czasie słchałam wiadomości o nim i o tym co robił... Jeszcze pare misięcy przed zainteresowaniem się nim, spodobał mi się remix "Say say say( waiting fog you)" jaką śpiewał z Paulem McCartney'em z The Beatles. Często jej słuchałam, aż jakieś 6-7 miesięcy temu czy nawet dłużej zobaczyłam bardzo ośmieszający go teledysk, do którego dali muzyke z "Kaczki dziwaczki". Bardzo spodobał mi się w nim jego taniec i dowiedziałam sie jak się nazywa od kochanej siostry. Tak, w taki właśnie sposób zaczęłam być fanką MJ'a. Zaczęło się szaleństwo, zbieranie płyt, szukanie wiadomości o nim w internecie i gazetach, plakaty, artykuły, koncerty, teledyski, gadżety... Aż wreszcie trafiłam na forum z wszystkim o MJ'u ( prawie, bo kto zna całego MJ'a. Nikt go wprawdzie nie zna. )MJTP ( dzięki wam ). Teraz to w pewnym sensie nałóg, codziennie musze choś raz zobaczyć jego twarz, posluchać piosenek i posiedzieć na forum.
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam na forum ;-)
Obrazek

Post autor: rita »

Witam na forum:)
Zbananujcie mnie...
Awatar użytkownika
Asieńka =D