"Moda na sukces"

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
rita

"Moda na sukces"

Post autor: rita »

Oglądacie telenowelę "Moda na sukces"? Bo ja tak... Tutaj będziemy dyskutować o tej właśnie telenoweli. Czyli oceniać i omawiać wydarzenia (śluby, rozwody, dzieci, zemsty, podrywy...). A jeśli ktoś z jakiś przyczyn nie obejrzy jakiegoś odcinka, na forum będzie mógł dowiedzieć się, co zdarzyło się w "Modzie na sukces".
Zbananujcie mnie...
Awatar użytkownika
magda_magda

Post autor: magda_magda »

ooo właśnie, w sam raz miejsce dla mnie ;-) nie oglądalam ostatniego odcinka, tego co leciał w piatek, bo chora jestem i zasnęłam, nie doczekałam niestety :smutek:
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Najgłębsze wyrazy podziwu dla wsyztskich oglądajacych ten serial.Któregoś dnia siedizałem w domu i akurat leciała moda na sukces.Jak zwykle wcinałem jakieś zarełko i oglądałem.Akurat w tamtym odcinku który miałem okazje zobaczyć młody chłopak żenił się z jakąś dziewczyną.Wyznawał jej miłość chyba 10 minut.Powiedział chyba wsyztskei możliwe słowa.Gdy wydawało się że już anreszcie kończył,to zaczynał od nowa cała piekną wiązankę słów.Zgromadzeni goście szlochali,ocierali chusteczkami łzy szczęscia do chwili gdy po jakis 15 minutach w kółku tego samego dziewczyna stwierdziła że ona ejdnak nie może wyjść za tego chłopaka gdyż jest śmiertelnie chora.Młodzieniec rozziawił się i przez około 2 minuty stał i nic nie mówił.W tle leciała muzyka grozy i rozpaczy.Nigdy przedtem tego nie oglądałem i po tym odcinku stwierzdiłem że już nigdy oglądać nie bede no chyba ze dla poprawy humoru.Dlatego też jestem pełen podziwu dla ludiz którzy opglądają ten serial.
Hell[a]

Post autor: Hell[a] »

Ja tam jestem pełna podziwu dla scenarzystów serialu - tam się działo już dosłownie wszystko, a telenowela nadal trwa i wyglada na to, że nigdy sie nie skończy.
I wszystko dlatego, że ludzie się tam zachowują jak jakieś szympansy bonobo. Każdy był z każdym, wszyscy juz uprawiali ze sobą seks, wciąż nowe intrygi.
Genialny serial komediowy. :party:
Awatar użytkownika
magda_magda

ja tego kiedys nie lubiłam, ale koleżanka mnie przekonała i zaczęłyśmy oglądać, pierwsze odcinki jakie zobaczyłam, oglądałam na siłę, w ogóle mi sie nie podobało, ale potem jak sie wkręcilam, to starałam się żadnego nie przegapić, teraz bardzo to lubię
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Z serialami to jest troche jak z Coca-Cola - wszyscy wiedzą , ze jest zła i niezdrowa, ale wszyscy piją - jak nie regularnie to chociaż od czasu do czasu...
Nie widziałam ani jednego odcinka "Mody na sukces", ale wiem, ze kilkaset (bo to już w setkach sie liczy! :wariat: ) trafiłam na jakies urywki tego i faktycznie kazdy tam był z każdym, wszyscy sie kochają i nienawidza nawzajem, nie jest wazny wiek ani płec (jak sądzę, choć tego akurat nie wiem na pewno ;-) ) - po prostu przepis na sukces!

...ale tym, co lubią zycze, zeby nie przesypiali żadnego odcinka...ja jestem uzalezniona od "Gotowych na wszystko" i "4400" i wiem, co to znaczy stracic wątek...no dramat! ;-)

...pzdr
siadeh_desperate_housewife_;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

siadeh_ pisze:bo to już w setkach sie liczy!
tysiącach :wariat:

Eh, te pamiętne 7 odcinków w których Brooke rodziła dziecko - nie licząc trzech w których jechała do szpitala.

Tego serialu absolutnie nie oglądam, ale jakimś sposobem zawsze wiem co się w nim dzieje... :knuje:
siadeh_ pisze:ja jestem uzalezniona od "Gotowych na wszystko"
Yep.me too
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

gratulacje dla wszystkich, którzy oglądają mode na sukces.
gratuluje przede wszystkim gustu, smaku i poczucia filmowego spełnienia przy oglądaniu tego - nie boję się użyć stwierdzenia - najgorszego serialu w historii telewizji.

ze swojej strony, nie będe oryginalny, polecając wszyskim serialowcom - Prison Break, Dexter, Jericho, Heroes.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
magda_magda

majkelzawszespoko pisze:gratulacje dla wszystkich, którzy oglądają mode na sukces.
gratuluje przede wszystkim gustu, smaku i poczucia filmowego spełnienia przy oglądaniu tego - nie boję się użyć stwierdzenia - najgorszego serialu w historii telewizji.
:smiech: wielkie dzięki
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaśka

Post autor: Kaśka »

Ja czasem obejrzę sobie Modę Na Sukces, jak mam wolny czas. Taki serial wyrabia cierpliwość, a czasem jest się z czego pośmiać. Niestety nic jednak wiecznie nie trwa, nawet Moda Na Sukces. Ostatnio słyszałam, że umarła na raka aktorka wcielająca się w postać Sally Spectry [*]. Poruszyła mnie ta wiadomość, bo to najbardziej charakterystyczna postać w serialu.
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

majkelzawszespoko pisze:polecając wszyskim serialowcom - Prison Break
O tak, to jest kurde serial...MEGA.
Niedlugo może lookne na Heroes... wszyscy mowią , zę świetne ale...
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Czasem jak wpadnę na ten serial ( i nie mam niczego innego w TV ) to oglądam z chęcią. Pamiętam w wakacje dość dużo odcinków widziałam
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Michalinka pisze:Czasem jak wpadnę na ten serial ( i nie mam niczego innego w TV )
od tego serialu lepsze są telezakupy mango ;D

Anitka pisze:Niedlugo może lookne na Heroes... wszyscy mowią , zę świetne ale...
no za Heroes'ów też mam zamiar się zabrać, ale na razie skończyłem pierwszy sezon Dextera (http://www.filmweb.pl/Dexter+2006+o+fil ... ,id=331618) oraz zaczynam oglądać Jericho (http://www.filmweb.pl/Jericho+2006+o+fi ... ,id=338040)

tyle spoko seriali teraz sie pojawiło, a Wy mode na sukces oglądacie... prosze Was ;D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
magda_magda

majkelzawszespoko pisze:od tego serialu lepsze są telezakupy mango ;D
ej no bez przesady, to nie jest takie złe, ale rozumiem, bo też tak z początku myslałam, ale telezakupy mango....... :smiech:
ja oglądam jeszcze "Jesteś moim życiem" taki serial na TV4, śmieszne to jest
Obrazek
rita

Post autor: rita »

Stephanie wmawia Diconowi, że nie jest złym człowiekiem. Ciekawe co Dicon teraz myśli w tej swojej główce... hehe...
Zbananujcie mnie...
ODPOWIEDZ