ManInTheMirror
- ManInTheMirror
ManInTheMirror
Witam!
Jestem Nowy a więc wypadało by się przedstawić ... mam Na Imie Bartek :) mam 19 lat ... mieszkam w Bełchatowie :) Jestem DJ'em i interesuje się Muzyką (Trance,Vocal Trance,Progressive Trance,Uplifting) jeżeli ktoś wie o co chodzi :).Moja Przygoda z MJ zaczela sie od tego jak kiedyś dostałem .. to znaczy nie pamietam w sumie skad wzieła sie u mnie kaseta Michael'a ... zaczołem słuchac wczuwałem sie w rytmy itp. Troszke Pozniej moj Brat wystąpił w szkole na Mini Playback Show i "zaspiewał" Black Or White Michael'a no i wtedy juz mi sie wkrecił na dobre :)) ... koncerty w TV ...niestety tylko w TV ponieważ bylem za mlody aby gdzies na jakis koncert pojechac ... zaluje troszke moglbym byc wtedy troszke starszy no ale coz :).MJ Wciąż zyje i mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja zobaczyc go na zywo :) Pozdrawiam Wszytskich !!!!!!!!
Jestem Nowy a więc wypadało by się przedstawić ... mam Na Imie Bartek :) mam 19 lat ... mieszkam w Bełchatowie :) Jestem DJ'em i interesuje się Muzyką (Trance,Vocal Trance,Progressive Trance,Uplifting) jeżeli ktoś wie o co chodzi :).Moja Przygoda z MJ zaczela sie od tego jak kiedyś dostałem .. to znaczy nie pamietam w sumie skad wzieła sie u mnie kaseta Michael'a ... zaczołem słuchac wczuwałem sie w rytmy itp. Troszke Pozniej moj Brat wystąpił w szkole na Mini Playback Show i "zaspiewał" Black Or White Michael'a no i wtedy juz mi sie wkrecił na dobre :)) ... koncerty w TV ...niestety tylko w TV ponieważ bylem za mlody aby gdzies na jakis koncert pojechac ... zaluje troszke moglbym byc wtedy troszke starszy no ale coz :).MJ Wciąż zyje i mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja zobaczyc go na zywo :) Pozdrawiam Wszytskich !!!!!!!!
- BillieJean
- Moon_Walk_Er
- Final Cloud
Re: ManInTheMirror
Nie mam bladego pojęcia o co chodzi, ale co tam!ManInTheMirror pisze:(Trance,Vocal Trance,Progressive Trance,Uplifting) jeżeli ktoś wie o co chodzi :).

Baw się z nami dobrze to i my będziemy

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- ManInTheMirror
w tym wszystkim Gatunkiem muzycznym jest TRANCE a pod gatunkiem Progressive, Vocal i Uplifting :P kiedys moze wam zagramM.Dż.* pisze:ManInTheMirror napisał:
(Trance,Vocal Trance,Progressive Trance,Uplifting) jeżeli ktoś wie o co chodzi :).
Nie mam bladego pojęcia o co chodzi, ale co tam! Głupek

"I'm Starting With The Man In The Mirror
I'm Asking Him To Change His Ways ... "
I'm Asking Him To Change His Ways ... "
- ManInTheMirror
Re: ManInTheMirror
Ogólnie to o technoM.Dż.* pisze:Nie mam bladego pojęcia o co chodzi, ale co tam!ManInTheMirror pisze:(Trance,Vocal Trance,Progressive Trance,Uplifting) jeżeli ktoś wie o co chodzi :).![]()
Baw się z nami dobrze to i my będziemy

Witaj kolego

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- BillieJean
- ManInTheMirror
Cześć Bartek miło Cię widzieć tu !!!
Witam serdecznie nowego fana Króla Popu , mam nadzieje ,że Ci dobrze z nami będzie i ,że dzięki takim forum poznasz twórczość jak i samego Michaela od podszewki
Pozdrawiam serdecznie !!! Miło Cie widzieć wśród Nas ....
Witam serdecznie nowego fana Króla Popu , mam nadzieje ,że Ci dobrze z nami będzie i ,że dzięki takim forum poznasz twórczość jak i samego Michaela od podszewki

He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Yyyyyyyyy...no grunt, ze sprawia Ci to radość, bo ja za cholerę nie wiem o co biega...a Uplifting kojarzy mi sie z podnoszeniem obwisłych czesci ciała!ManInTheMirror pisze: i interesuje się Muzyką (Trance,Vocal Trance,Progressive Trance,Uplifting)

W kazdym razie...Witaj! Baw się dobrze! Skoro jesteś DJem to już wiemy, kto będzie ratował kolejne MJowisko pod względem muzycznym

...pzdr
siadeh_MJówka_łódzko_nieludzka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009