Wlasnie obejrzalem koncert Ushera z 2001 i kto byl obecny na koncercie?
Michael!! Usher w polowie koncertu powital i podziekowal Michaelowi za przybycie i powiedzial ze wszystko co osiagnal zawdziecza wlasnie Jacksonowi. Usher czasami jak tanczy to rusze sie jak MJ
To samo mozna powiedziec o Justinie Timberlaku
Ciesze sie ze MJ ma swoich godnych nasladowcow
Co to za koncert Ushera, w którym pojawił się w pewnym momencie Michael? Tzn. MJ był wśród publiczności, czy był na scenie, czy było go chociaż widać? ;)
Byl to koncert z Nowego Yorku i MJ-a bylo widac prawie przez caly koncert I jak Usher mowil o Michaelu to MJ wstal i pozdrowil publicznosc ktora podziekowala mu dlugimi brawami
thriller Tam gdzie MJ sie pojawil to byl koncert Ushera promujacy nowa jego plyte w tamtym czasie.(Caly koncert Ushera) A ze jestes nie doinformowany to juz twoja sprawa Czy ty myslisz ze w Nowym Jorku tylko MJ koncertuje?
Podczas tego koncertu Usher zaspiewal swoje najlepsze kawalki takie jak 'My way" czy "you make me wanna" czy "U turn" i wiele innych. Wiec chyba widzisz ze tobie sie cosik pomylilo
Usher czy Justin godnym następcom Michaela w tańcu ?
Na ostnich zajęciach na uczelni ćwiczyliśmy juz raczej doskonalismy technike i sam skok w zwyż <co zreszta bardzo lubie> .Na zajęciach uczestniczyły dwie grupy wsumei ok 25 chłopa . Nie każdyz nas w przeszłości treniował tą samą dyscypline sportu co jest oczywiście jasne. Kilku chłopaków tranewoało sporty siłowe , głownei sporty walki zapasy boks itp.
Tragicznie to wyglądało jak uczyli sie skakać , to nei och dziedzina tutaj najlepiej sie czuli chłopcy szczupli <patrz Mazi> :p którzy biegli skakali jak sprężynki :) . Newet jeśli ktos z bardziej tęgich kolegów dobrze wszystko robił technicznie to i tak czegos tu brakowało takiej plynności i nie było to zbyt zgrabne . To dowód na to że nie wszyscy sa do tego powołani.
To takie nawiązanie ktore miało porównac MJa z Usherem , moim zdaniem Usher nigdy nei beddzie taki bo za bardzi skupił sie an swojej atletycznej sylwetce mozre chiał pannom zaiponowac nie wiem . Nie pasuje mi taki pań na tancerza choć mopze bedzie umiał to robic bardzo dobrze technicznie to i tak zawsze bedzie u niego cos brakowało nie bedzie takiej płynności i finezji jak u kolegów zapaśników . Majkel jest jak sprezynka <przynajmniej był> zwinny zwrotny zgrabny szczupły bardziej przystoja mu jego włąsne ruchy niz Usherowi ktory jest innej postóry . Może Usher niech potrenuje bieg na 100 m do nastepnej letniej Olipiady zostało 3 lata więc ma szanse . Co nei znaczy że Usher jest złym tancerzem tego mu nie odbieram ale napewno nei bedzie taki jak MJ nigdy i zabardzo nie bedzie mi pasował swoja postura na tancerza.
Justin?
Nie wiem czy ten pan może byc gwiazdą to po pierwsze chyba jeszcze zbyt dziecinnie i prostacko myśli chyab sam nei wie dokładnie co chce robic i na czym sie skupić nom ale przecież dużo nerwów musiało go kposztowac rozstanie z panią Britney :]
PS. Prywtana wiadomość to Pana Ushera:
Kolego czy mógł bys mnie poznać z Alicia Keys ? :) , w zamian pouczył bym cie troche techniki biegu tudzież sprintu :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Jestem takze fanem Ushera i lubie go tak samo jak MJ-a.
Usher tanczy bardzo bardzo dobrze. Mam kilka jego koncertow gdzie tanczy wrecz niesamowicie. I nie zgodze sie z tym ze jak sie jest :przypakowanym: to zle sie tanczy. Usher np. potrafi zrobic salto w przod i tyl, umie krecic sie na glowie i na plecach ( bary) potrafi wiele swietnych rzeczy ktorych MJ nigdy nie robil. Usher ma bardzo plynne ruchy, Sylwetka nie ma tu nic do rzeczy jesli jestes dobrym tancerzem. Usher jest dobry.Tancerzem sie jest albo nie . A Usher nim jest. Wiele ruchow Usher wzial od MJ co widac w kazdej piosence w ktorej tanczy. Np Usher ma buty cale w cekinach a MJ ma skarpetki i rekawiczke. Usher spiewa w jednej rekawiczce tak samo jak MJ. Tych przykladow jest wiele. CIesze sie ze Usher uczy sie od MJ. Usher ma 25 lat wiec duzo przed nim. CO do jego sylwetki to MJ dorastal w innej :epoce: kiedy Mj zaczynal kariere nigdzie nie bylo przypakowanych piosenkarzy. NIe bylo to trendy. A teraz jest. Zobacz Mj byl w czasach bitlesow(wiem ze to sie inaczej pisze ale ja pisze to sobie tak) Elvisa, Steve Wondera i innych. Tam nie bylo przypakowanych pisonekarzy a dzis sa.
50 cent, Justin, Usher.R.Kelly i innii .Teraz sa bo to jest na czasie.
Co doJustina to masz racje , on jeszcze nie wie czego chce
Ależ ja drogi kolego SMOOTH - JAM wcale nei zaprzeczyłem że Pan Usher nie potrafi tanczyc czy mu to nei wychodzi. Przeceiz napisałem że jest dobrym tancerzem , chiałem tylko zwrocić uwage ze nie bedzie tego robił tak jak MJ przez sylwetke głownie . Jeju umie robic salto ;} super jest wysportowany to widac :) . Jednakw moim odczuciu swoją atletyczna sylwetka bardziej pasuje na tancerza Fitnes gdzie własnei sie robi SALTA NP :) ugiecia ramion przodem < pop.pompki> :) i rozne tego typu akrobacje . Nie bedzie taką sprężynka jak Majkel .
Nawiazujac to dawnych czasów jak pwoiedziałes że kiedys nie było mody wyrzeźbioną sylwetke :) i MJa to nei iteresowało ;) . To napewno ale jesli anwet Majki chiał by przypominać fizycznie Ushera to naprawde ciezko by muto przychodziuło. Nie am do tego warunków ma poprostu takie anie ine warunki fizyczne ma mała mase ciała musiał by non stop białko wpieprzać i jakies odrzywki moze wtedy ;) ale dobrze ze tego nei robił bo by wygladał jak cyborg ;)
Zeby była jasność : Usher jest bardzo dobrym tancerzem !!!
PS. Justin sie fajnie ubiera :) , chiałbym mieć wszytskei jego ubranka z "Like I Love You" :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Masz rajce MJ jest za delikanty (chodzi o osobowosc) Nie wyobrazam go sobie jako przypakowanego kolesia z jego falsetem
Justin ..no fajne ma ciuszki :) trzeba mu je zajumac
MJ to MJ
Według mnie Usher jest znacznie lepszym tancerzem niż Justin. Żeby się o tym przekonać można obejrzeć MTV Icon Janet Jackson. Podoba mi się to, jak przeskakuje przez ławkę i spada do szpagatu, a zaraz potem się podnosi. Oprócz Ushera tańczą Maya (jej występ chyba najciekawszy) i Pink (nie miałam pojęcia, że Pink tak potrafi ). Na koniec wszyscy razem tańczą do "Rhythm Nation". Całkiem efektownie A zgadnijcie kto ich zapowiada? Aaliyah
Gdybym wiedziała jak, to wrzuciłabym na YouSendIt dla tych którzy nie mają tego programu...