z Życia Warszawy...WarszawiankoBillieJean pisze:Dzięki Cicha!
Z jakiej gazety pochodzi ten wywiad?

z Życia Warszawy...WarszawiankoBillieJean pisze:Dzięki Cicha!
Z jakiej gazety pochodzi ten wywiad?
BillieJean pisze:Swoją drogą Will.I.Am wyprodukował ostatnio dużo naprawdę dobrej muzyki, nie komercyjnej tj Black Eyed Peas.
cicha pisze:Lucy Diamonds: Krążą plotki, że Ty i Will.I.Am pracujecie razem nad nowym albumem MJ'a. Czy to prawda?
Czegoś tu nie rozumiem... Najpierw mówi, że pracują nad nową płytą a potem:cicha pisze:Teddy Riley: Prawda.
jeśli? No to pracuje czy czeka na wezwanie? Żądam wyjaśnieńcicha pisze:jeśli mnie wezwie - stawię się u niego
Myślę, że to chodzi o to, że oni nie spędziają z MJem 24/7 tylko wtedy kiedy Michael do nich zadzwoni i mówi, że teraz będziemy pracować nad tym i nad tym to tak samo Will.I.Am jak i Teddy Riley do niego przyjeżdżają. Pracują z nim w sensie teoretycznym cały czas, a w sensie praktycznym jak spotkają się z MJemkeep_the_faith pisze: No to pracuje czy czeka na wezwanie? Żądam wyjaśnień
Pewnie nie są aż tak w porządku jak być powinny (czyt.jak na płytę Michaela przystałoAle jeśli chodzi o premierę, to nie wiem... on mówi [naśladuje] "Piosenki są w porządku, ale nie chcę ich użyć..."