MJ z menadżerem Spice Girls

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
Michalinka

MJ z menadżerem Spice Girls

Post autor: Michalinka »

Michael Jackson przygotowuje się do wielkiego powrotu na scenę. Jego karierę postanowił reaktywować Simon Fuller, twórca programu "Idol" i autor sukcesu grupy Spice Girls.

Fuller zapowiada, że powrót Jacksona będzie wielkim wydarzeniem. Pierwszy - od 15 lat - koncert piosenkarza, ma się odbyć już za kilka miesięcy w Las Vegas. Choreografią zajmie się Kenny Ortega, dawny współpracownik MJ'a.
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Michaela Jacksona pragnie powrócić na scenę w wielkim stylu. O pomoc w przedsięwzięciu poprosił Simona Fullera. Wokalista postanowił oddać się w ręce specjalisty. Fuller stworzył program "Idol", był menedżerem girlsbandu Spice Girls, a obecnie opiekuje się sprawami państwa Beckham. Jackson wierzy, że współpraca z nim to klucz do sukcesu.
Z kolei Fuller, który od kilku tygodni prowadzi negocjacje z królem popu, jest bardzo podekscytowany wyzwaniem. Zaproponował już artyście nieoficjalny i jednorazowy koncert w Las Vegas, który miałby wznowić wielką światową karierę Jacksona.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
lol

Post autor: lol »

Ja już tutaj jajo znoszę... Nie mogę się doczekać! Jestem tylko ciekawa w jajkiej MJ jest teraz kondycji i głosowej i tanecznej... No ale przecież tańczą ludzie starsi od niego, nie ma się co martwić ;-) I z całego serca życzę mu wielkiego powrotu do kariery!

P.S. Ciekawe co napiszą media...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

lol pisze:P.S. Ciekawe co napiszą media...
Już się rozpisują na ten temat - codziennie ktoś mi mówi że czytał coś o Michaelu. Kilka razy coś wspomnieli o samozwańczym czy zdetronizowanym królu...ale narazie głośno zrobiło się o jego powrocie.
Przysięgam jeśli znowu zaczną się jakieś najazdy na Michaela ze strony prasy będę codziennie zakładać bluzkę z napisem Fuck the press Michael you're the best
Obrazek
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

A masz taką?
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Sure I do!
Obrazek
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

give me her t-shirt ?! :D :smiech:
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

oj widzę szykuje się niezła płyta i niezłe koncerty MICHAEL WRACA :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

tylko to nie będą te koncerty co BAD tour i Dangerous Tour :/
denerwuje mnie też nie pokazywanie twarzy michael'a .. oraz zakrywanie ust z mikrofonem ręką :/ :rocky:
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

to zakrywanie ust podczas koncertów, też mnie trochę denerwuje

wiem, że to nie będzie BAD tour, ale liczę, że MJ jakąś trasę jeszcze zrobi
ODPOWIEDZ