nie wiem czy w dobrym dziale umieściłam, jak coś to proszę przenieść ^^
Powstanie spektakl o Jackson 5
Jermaine Jackson planuje spektakl muzyczny na podstawie twórczości grupy The Jackson 5.
Wokalista poinformował o swoich planach w niedzielę (28 stycznia) po opuszczeniu brytyjskiego reality show Celebrity Big Brother, w którym przegrał jedynie z bollywoodzką gwiazdą Shilpą Shetty.
Kiedy prowadząca program Davina McCall zapytała Jacksona o najbliższe projekty, muzyk powiedział: "Jestem teraz trochę zajęty. Chciałbym wystawić w Londynie musical o The Jackson 5".
źródło: Onet.pl
malo trochę napisali w każdym razie już wiem na co mam zbierać kasę ;)
ja sądzę, że wypali. I kasę zaczynam juz zbierać ;) Zwłaszcza jesl;i miałabym sie spotkać ze wszystkimi Jacksonami na premierze *__*
A i dzieki za dodanie tego "[PLOTKA]"... wybaczcie, nie pomyślałam żeby to dać... <kaja się>
W rmf fm mówili, że to ma być musical. Nie występ na żywo, tylko film muzyczny. A więc sądzę, że tak czy siak, nawet jeśli to nie plotka, spotkanie z Jacksonami nie weszłoby raczej w grę.
Podobno poszukiwany jest odtwórca roli Jamesa Browna. Samuel L. Jackson jest mocno brany pod uwagę.
Należące do Michaela Jacksona ranczo Neverland zamieni się w teatr. Król popu planuje wystawić w swojej rezydencji musical oparty na piosenkach zespołu The Jackson Five. Pomysłodawcą przedsięwzięcia jest jego brat - Jermaine, który zamierzał zrealizować muzyczny projekt w Londynie. "Jacko" pragnie jednak, aby musical powstał w jego domu.
Źródło? Jak zwykle nasze kochane WP
Jestem tylko ciekawa jak oni się dowiedzieli czego on pragnie...